Şu an bende de öyle oluyor sebebini bulamadım umarım sistemden ban yemem.
Ban yemezsin merak etme yeni sunucu açıldığı için sıralar azaldı oynayanların sayısı artarsa yine sıra süresi artabilir.
Bende öyle olmadı 23 Haziran'da başlamıştım o zamanlar sıra bekletiyordu 14 Temmuz'dan beri tatildeydim bir geldim sıra beklemeden oyuna atıyor.
Üye durumun Basic üyelik mi yoksa paralımı Basic ise üzümünü ye bağını sorma.
İstanbul sunucusu yeni açıldığı için olabilir o zaman.Bende öyle olmadı 23 Haziran'da başlamıştım o zamanlar sıra bekletiyordu 14 Temmuz'dan beri tatildeydim bir geldim sıra beklemeden oyuna atıyor.
Merhabalar. Valorant yok, CS:GO var. Ücretsiz üyeliğiniz varsa o gün o sırada ne kadar kişi varsa o kadar beklemek zorundasınız, mantıken değişiyor. Ve 1 saat sonra sizi oyundan atıyor, tekrar sıra bekleyip girmeniz gerekiyor. Premium üyelik alırsanız sıra sisteminde öncelikli olabilirsiniz.
Evet oynayabilirsiniz.Bende Epic Games Control vardı onu hep oynamak istiyorum onu oynayabilir miyim?
Bende Epic Games Control vardı onu hep oynamak istiyorum onu oynayabilir miyim?
Hesap oluşturup üyelik alın sonra Epic hesabınızı bağlayın ve oynayın.(ben GFN ile oynamıştım dediğiniz oyunu)
Rahat oynatır. GFN bilgisayarlarının gücünü kullanıyorsunuz. Ultra'da bile oynarsınız. Premium alırsanız RTX ile bile oynarsınız.Rahat oynatır mı peki 4 GB RAM Intel i3.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.