wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Merhabalar, GeForce NOW kullanıyorum ama oyun açıldığı an, uygulama tam ekrana geçiyor. Ama ben pencere modunda oynamak istiyorum. Bunu ayarlamak mümkün mü?
Merhabalar, GeForce NOW kullanıyorum ama oyun açıldığı an, uygulama tam ekrana geçiyor. Ama ben pencere modunda oynamak istiyorum. Bunu ayarlamak mümkün mü?
babandamipunkti Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Mümkün değil sanırsam GeForce NOW pencere modu ve Türkçe klavye ayarı
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 babandamipunkti dedi: Mümkün değil sanırsam GeForce NOW pencere modu ve Türkçe klavye ayarı Genişletmek için tıkla... O konuya baktım ama maalesef istediğim cevabı bulamadım.
babandamipunkti dedi: Mümkün değil sanırsam GeForce NOW pencere modu ve Türkçe klavye ayarı Genişletmek için tıkla... O konuya baktım ama maalesef istediğim cevabı bulamadım.