GeForce NOW Premium almak mantıklı mı?

B ve hatta duruma göre A bile kötü bir değer sayılabiliyor hocam. C bence hiç iyi değil.

Şu an GFN kullanırken görüntü kalitesinde hiç sorun yaşamıyorum. Her şeyi fulluyorum. Peki ben bu bağlantıyı nasıl daha iyi hale getirebilirim. Ethernet kablosu ile ilgili olabilir mi?

2. kez yaptım,

TTNET kullandığım zamanlar F alıyordum....... Hiç hatırlamak istemiyorum o zamanları
Ben TTNET kullandığımız zaman 5-6 yaşında olduğum için durum ne bilmiyorum fakat şu an Turkcell ile 100MBPS internette "A" alıyorum.

ISS(Internet Servis Sağlayıcıs(Turkcell, Turknet vb.)), Ethernet bağlantısı ve modem bunları etkiliyor hocam.

Ben TTNET kullandığımız zaman 5-6 yaşında olduğum için durum ne bilmiyorum fakat şu an Turkcell ile 100MBPS internette "A" alıyorum.
TurkNet GigaFiber paket kullanıyorum şu an. Benimki de "A".

15metre Ethernet kablosu kullanıyorum belki bununla ilgili olabilir markasız dandik bir şey.

15metre Ethernet kablosu kullanıyorum belki bununla ilgili olabilir markasız dandik bir şey.
Ethernet kablosunun kalitesi ne kadar etkiler bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…