GeForce NOW sırası çok fazla

fxtih

Hectopat
Hiçbir şekilde oyunlara giremiyorum çok fazla sıra var. Bunun bir çözümü yok mu?

Hiçbir şekilde oyunlara giremiyorum çok fazla sıra var. Bunun bir çözümü yok mu?

Ben VPN ile konumumu united states yapıyorum. Önümde sadece 5 10 kişi oluyor. Bu oynadığın oyunada bağlı.

Yakında alacağım zaten fakat öncelikle deniyorum nasıl bir performans sağlıyor diye.

Deneyeceğim teşekkürler.

Ben ilk olarak yeni bir hesap açtım ancak konumumu Almanya yaptım. Almanya'da ücretsiz üyelik veriyor. Ardından oyuna gireceğim zaman konumumu United States veya Andorra yapıyorum. %99 boş oluyorlar. Yani önümde maksimum 15 kişi oluyor. Bu arada kullandığım VPN ise Zenmate VPN.

VPN ile denemen ne kadar fayda sağlar o meçhul. Eğer deneyip alacaksanız gece saatleri deneyebilirsiniz sıra biraz daha az oluyor.

Dün saat gece 3:30 civarında baktığımda daha sırada 43 kişi vardı. (Oynadığım oyun CS:GO)

Yakında alacağım zaten fakat öncelikle deniyorum nasıl bir performans sağlıyor diye.

Deneyeceğim teşekkürler.

Ücretli üyelik almadan önce deneyecekseniz bu yöntemi uygulamanızı tavsiye etmem. Gecikme çok fazla oluyor ve kalite düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…