GeForce Now "Sisteminiz minimum gerekleri karşılamiyor" hatası (0xC0F1103F)

Sorun çözüldümü bende de öyle diyor. Araştırmalarım sonucu ekran kartıma desteği gelmemiş galiba. Ekran kartı denmez (onboard).Intel r HD Graphics diye geçiyor çok kötü :(
 
windows 7 den kaynaklı ama ilk öncelikle aygıt yöneticisi sonra görüntü bağdaşçıları sonra oradaki ekran kartını devre dışı bırak sonra geforceyi sil yeniden yükle
 
Bir takım çözümler buldum bunları sizinle paylaşıyım, ben bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7'ye düşürüp bütün driverleri kurdup programı açabildim ve istediğim oyunu oynayabiliyorum. Driverlerimi yüklemek için driver pack isminde bir yazılım kullandım. Bir başka çözüm ise GeForce NOW'u telefonuma indirerek kullanmak bunu da şöyle yapıyordum; telefondan kullanıcı adım ile giriş yaptıktan sonra Steam'den oynanan bir oyunu açıyorum ve Steam hesabıma giriş yapıyorum. Telefonda bu adımları uyguladıktan sonra oyun telefondan açılınca bilgisayardan telefon ile açtığım Steam hesabıma giriş yapıyorum ve oradan telefondan açtığım oyunu seçip bağlan tuşuna tıklıyorum. Böylece oyunu telefon üzerinden açıp bilgisayardan Steam remote play sayesinde kontrol etmiş oluyorum. Ama telefon ekranına 5Dk'da bir basalım ki program telefondan AFK kaldığımız için oyunu kapatmasın.

Tam olarak nasıl telefondaki oyuna bağlandın, PC'den giriyorum Steam'a bağlan diye bir yer göremiyorum cevap verirsen sevinirim.
 
Tam olarak nasıl telefondaki oyuna bağlandın, PC'den giriyorum Steam'a bağlan diye bir yer göremiyorum cevap verirsen sevinirim.

GeForce NOW'u telefondan indirip giriş yapıyorsun. Daha sonra bilgisayarda kullandığın Steam hesabını da girdikten sonra bir oyun açıp bilgisayardaki Steam hesabına baktığında oyunun başka cihazdan oynandığını göreceksin. İşte o zaman bağlan tuşuna tıklayarak bilgisayarında GeForce NOW kurulu olmasa bile Steam remote play sayesinde oyunu rahatça oynayabileceksin. Oyunu telefondan açıp bilgisayardan oynuyorsun, olay bu.
Not: Sadece steam oyunları üzerinde çalışır.
 

Geri
Yukarı