God Father
Centipat
Para tuzağı lafı mantıksız çünkü ücretsiz hesabın olayı oynamak değil,denemek. O yüzden mantıken kısa bir süre veriyor.
Bedava sürümüne nasıl para tuzağı anlamını yüklediniz?
Eskiden 1 saatti bedava paketi.
Bunu neye istinaden söylediğini bilmiyorum ama Geforce NOW Türkiye sunucuları kusursuz. CS:GO ve Dota 2 gibi oyunları bile sıfır gecikme ve takılma olmadan oynayabiliyorsun. Kendi bilgisayarından farksız. Sistem gereksinimlerini ve internet koşullarını sağladığın sürece Türkiye'de şu an için rakibi yok.GeForce NOW bir konuda sıkıntılı, o da yabancılara adamakıllı sunucu sağlıyorlarken Türklere sağlamıyorlar. Tek bu yönünden sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Bir de adı üstünde bedava sürümü denemek için var, oynamak için değil. Sonuçta ücretsiz bir uygulama değil. Fiyatı da güncel ekonomiye göre normal.
Avrupadaki donanımlar ile burdaki donanımların farkı yok. Bazı internet ve yoğunluk kaynaklı sıkıntıları donanıma hibe ediyoruz.Bunu neye istinaden söylediğini bilmiyorum ama Geforce NOW Türkiye sunucuları kusursuz. CS:GO ve Dota 2 gibi oyunları bile sıfır gecikme ve takılma olmadan oynayabiliyorsun. Kendi bilgisayarından farksız. Sistem gereksinimlerini ve internet koşullarını sağladığın sürece Türkiye'de şu an için rakibi yok.
Avrupa’da RTX 3000 2K ve 120 Hz desteği olan paketler sunuldu sanırım ama Turkcell 10 sene sonra getirir. 60 FPS gerçekten kesmiyor artık.Avrupadaki donanımlar ile burdaki donanımların farkı yok. Bazı internet ve yoğunluk kaynaklı sıkıntıları donanıma hibe ediyoruz.
Bunu neye istinaden söylediğini bilmiyorum ama GeForce NOW Türkiye sunucuları kusursuz. CS:GO ve DotA 2 gibi oyunları bile sıfır gecikme ve takılma olmadan oynayabiliyorsun. Kendi bilgisayarından farksız. Sistem gereksinimlerini ve internet koşullarını sağladığın sürece Türkiye'de şu an için rakibi yok.
Şimdilik ufukta gözükmüyor. Global sunucularda bile kısıtlı RTX 3080 paketi satıyorlar ki ortaklara bu donanımları gönderip göndermiyecekleri belli değil.Avrupa’da RTX 3000 2K ve 120 Hz desteği olan paketler sunuldu sanırım ama Turkcell 10 sene sonra getirir. 60 FPS gerçekten kesmiyor artık.