Hocam DC'den yazabilir misiniz? Hangi VPN kullaniyorsunuz. Nasil yapiyorsunuz.
﴾©ƑȒṦƬꞠꞪꝌꞨꞱ®﴿#7234
Basit bir araştırma ile bulunabilecek bir şey.
Hocam DC'den yazabilir misiniz? Hangi VPN kullaniyorsunuz. Nasil yapiyorsunuz.
﴾©ƑȒṦƬꞠꞪꝌꞨꞱ®﴿#7234
GeForce indirdim fakat ilkten para isteyen Turkcell sitesine yönlendirip ardından şaka gibi bir süre sadece 30 dakika oynatıyor. Ayrıca özellikle 20 dakika bekletiyor. İleriki dönemlerde belki kullanılabilir fakat Türkiye için bunun para tuzağı olduğuna inanıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bedava sürümüne nasıl para tuzağı anlamını yüklediniz?
GeForce indirdim fakat ilkten para isteyen Turkcell sitesine yönlendirip ardından şaka gibi bir süre sadece 30 dakika oynatıyor. Ayrıca özellikle 20 dakika bekletiyor. İleriki dönemlerde belki kullanılabilir fakat Türkiye için bunun para tuzağı olduğuna inanıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Cloud gaming servisini sana bedava mi yapacaktı ?Geforce indirdim fakat ilkten para isteyen turkcell sitesine yönlendirip ardından şaka gibi bir süre sadece 30 dakika oynatıyor. Ayrıca özellikle 20 dakika bekletiyor. İleriki dönemlerde belki kullanılabilir fakat Türkiye için bunun para tuzağı olduğuna inanıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Vpn den fazla anlamiyorum diye sordum. Browser dan mi kullanmaliyiz Now'u?Basit bir araştırma ile bulunabilecek bir şey.