Geforce NOW tam bir para tuzağı

200 Mbitten az interneti olan GFN kullanmasın. 1 Gbit bağlantı ile online rekabetçi oyunlarda bile çok iyi.
Yanlış bilgilendirme. Çoğu oyunda 720p için 15 Mbit/sn ve 1080p için önerilen 25Mbit/sn yeterli oluyor. Ancak bazı oyunlarda daha çok kare stream edildiği için tam verim almak için 50-75 Mbit/sn kadar olabiliyor. 200 veya 100 Mbit/sn gerek yok.

Internete ayrı 200 lira oyuna ayrı 120 lira verince bi güzel koyuyor.
Sık sık kampanya oluyor. Özelikle 3 aylık ve 6 aylık paketler çok uygun fiyatlara alınabiliyor. Aylık paket mesela geçen hafta 60 TL'ye kadar uyguna alınabiliyordu.
 
Son düzenleme:
Internete ayrı 200 lira oyuna ayrı 120 lira verince bi güzel koyuyor.
Hocam kampanyayla alırsanız 1 yıllık toplu alınca aylığı 70 tlye geliyor. İnternete de her halukarda para vereceksiniz zaten geforce now'a özel bir şey değil ki. internet kafelerin saati 10 tl olduğu şu dönemde günlüğü 2tl den günde sınırsız pc oynama keyfi sunuyor bence fiyat/performans olarak mükemmel.
 
Bilgisayarın servisdeyken telefondan Fornite oynamak, Basic sürüm bana yetiyordu zaten derslerime önem vericeğimden sınav haftası olduğundan çıkarıp oynuyorum.
 
Ücretsiz pakete para tuzağı demeniz komik.
GFN us sunucularında 1 saat oynama süresi veriyor TR sunucularında 30 dakika olması ve fiyatlandırma pahalı bence.
1 aylık aldım test ettim GTX 1060 ve 2080 kullanıldığı için Full Ultra ayarlarda oynayamıyorsun.
 
Dostum bedavaya bunu bulabiliyorsun başka ne bekliyeceksin
 
Birşeyi eleştirmek için eleştiren insanlardan değilseniz olayı bayağı yanlış anlamışsınız. Altı aydır kullanıyorum. Çatır çatır da oyunlarımı rtx full falan rahatça oynuyorum.
 

Geri
Yukarı