GeForce NOW Türkiye Fiyatı Açıklandı!

GeForce-Now-Turkiye-Fiyat.jpg

Ülkemizde GeForce NOW powered by GAME+ adıyla hizmet verecek olan GeForce NOW Türkiye fiyatı açıklandı! NVIDIA’nın uzun zamandır heyecanla beklenen bulut oyun hizmeti GeForce NOW’ın Türkiye fiyatı nihayet belli oldu! İşte paketler ve fiyatlar: GeForce NOW Türkiye Fiyatı Ne Kadar? Kullanıcılar için GeForce NOW powered by GAME+ servisinde Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket […]

Devamı: GeForce NOW Türkiye Fiyatı Açıklandı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Aynen Avrupa fiyatı 54 TL olan şeyi 75 TL'ye satın bravo!
 
Fiyatın en azından Avrupa fiyatına ile aynı olmasını beklerdik. Aradaki farkın lehimize olması beklemediğim bir durum oldu. İlk çıktığı zamanlarda satın alıp, test ederken gayet memnun kalmıştım ve gelmesini bekliyordum. Üzücü oldu. Ayrıca karşılaştırma yapan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum ki bilgisayar toplasanız da internet kullanıyorsunuz. Kıyaslama yaparken neden internet fiyatını eklediğinizi anlamadım.
 
Yıllık 900 lira gibi bir paraya denk geliyor ki bence gayet iyi son dönem oyunları oynamak için adam akıllı bir sistem dizsilse 15binden fazla vermek zorundasın.
 
Simdi basic'de 1 saatlik oturumu oynadıktan sonra bir kez daha girme hakkımız var mı oturuma aynı gün içinde? Eğer dediğim gibi bir sey varsa, premium'u çok zor satarlar.
 
Fiyat yüksek bence ama 5 yıl boyunca ayda 75TL versek 4500TL ediyor. 4500 TL biriktirip pc toplasak bu pc ile tüm oyunları ultrada açamayız. Yani bu yönden düşününce hâlâ bi tık mantıklı sayılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı