GeForce NOW Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Ping'siz bir internet için İstanbul dışınsa fiber şartta neyse. İnternet fiyatınıda eklediğinde Xbox Series S alır oynarım daha iyi. Fiyat çok yüksek.
 
Umutlu arkadaşlar adına üzgün olduğum bir tablodur. Zira çoğu kişi bunun hayalini kuruyordu. Yazık oldu o arkadaşlara. Şimdiden sıra bekleyen on binleri görebiliyorum :D
 
06.03.2021 saat 01:00 döviz kurlarına göre 74,9 TL'nin 9,94 ABD doları olduğu gerçeğinden sonra normal karşılamamız gereken bir fiyatlandırma olmuş.
 
Yurt dışı menşeili firmalar bizimkilerden daha iyi fiyatlandırma yapıyor. Amazon Prime 8 TL (1 dolar), Netflix 27 TL (3,5 dolar), Spotify 18 TL (2,4 dolar), GeForce Now yurt dışında 5 dolar; işe Türk şirketler girince GeForce Now 75 TL, 10 dolar!
 
75 TL cidden sacma olmus, bilgisayar almadan once aylik yaklasik 35 TL ye cok guzel oynuyordum keske bu fiyatlarda olsaydi. Muhtemelen ilerde fiber internet paketlerine ek kampanyalarla satmaya calisacaklardir. Sadece oyun oynamak icin bu fiyat mantikli degil bir de yurtdisinda ki kullanicilarin kendi para birimiyle(5 euro,5 usd) aylik ''5 TL''mis gibi gelen uygun odemelerinin karsisinda.. Bence en mantiklisi kredi cekip 150 TL aylik odeme ile dertsiz tasasiz Xbox Series S almak. 36 ay kredi ile bu fiyatlardan alinabiliyor ve en azindan bir urun sahibi oluyorsunuz..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı