GeForce NOW Türkiye Fiyatı Bugün Açıklanıyor

Eğer yanlış anlamadıysam 3 aylık Premium paket 150 liraya tekabül ediyor. 3 ay sonra ise aylık 75 lira olarak hizmeti kullanmamız gerektiği belirtiliyor.
 
Beklediğimden ucuz bile diyebilirim. Turkcell'in politikası hep böyleydi böyle de olacak. Fakirler uzak dursun biz zenginlere kaliteli hizmet vererek 3 katı fiyatına satalım. Hem yoğunluk azalır hem kazanç yerinde olur. Ürün kaliteli olduktan sonra parasına bakmadan çeken pek çok kişi var zaten. İndirme derdini kaldırması bile bir şey.
 
Ayrıca bunu da buraya yazıyorum ileride tuttuğunu görünce sevinirim belki, Türkiye'de beleş serverlere öyle yüklenme olacak ki ya asla girilemeyecek ya da Turkcell beleş serverleri komple kapatacak. Görürsünüz. Avrupa'nın beleş serverine benzemeyecektir Türkiye'ninki.
 
Witcher 3'ü sırf 40 ms daha az gecikme ile oynamak için neden iki katı para ödeyeyim arkadaş? Avrupa paketini alır oynarım, daha iyi. Turkcell, kendi yoluna taş koydu bence :(
 
Bir dönem İBB ile bir olup TT'nin ve diğer firmaların çivi çakmasında dahil izin vermeyen Turkcell SOL'den neden hizmet alırsınız? İBB yüzünden yapılmayan ve çekilmeyen hatların konuları mevcut. Mesela DH'den bakabilirsiniz.

Yok abi istersen en kötü şeyi yap ama marka alın güzelse dilediğini yaparsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı