MeReKGs67 Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 594 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Selamlar. Bunun satışında herhangi bir yasak falan var mı? Ve sizce ne kadara satmalıyım?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Satsan da alan olacağını düşünmüyorum, zaten 15 Mart'ta herkese açık şekilde yayımlanacak diye biliyorum. Eğer Premium'sa belki bir şansını deneyebilirsin sonuçta RTX desteği aktif oluyor.
Satsan da alan olacağını düşünmüyorum, zaten 15 Mart'ta herkese açık şekilde yayımlanacak diye biliyorum. Eğer Premium'sa belki bir şansını deneyebilirsin sonuçta RTX desteği aktif oluyor.
2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 28 Şubat 2021 #3 Kimsenin alacağını sanmam zaten ayın 15'inde satışa açılacak.
Cideli Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 66 28 Şubat 2021 #4 MeReKGs67 dedi: Selamlar. Bunun satışında herhangi bir yasak falan var mı? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Satışında bir yasak oldunu düşünmüyorum, İnternette satan çok insan vardır ve fiyatlarına bakarak fiyat kurabilirsin.
MeReKGs67 dedi: Selamlar. Bunun satışında herhangi bir yasak falan var mı? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Satışında bir yasak oldunu düşünmüyorum, İnternette satan çok insan vardır ve fiyatlarına bakarak fiyat kurabilirsin.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 15'inde satışa açılacak almaz bence kimse ama deneyebilirsin şansını.
MeReKGs67 Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 594 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #6 Evet 15'inde açılacak biliyorum. Belki zengin birisi beklemez kıyar paraya diye düşünüyorum da pek değmez galiba uğraşmaya (Zaten zenginse bilgisayar alır şimdi aklıma geldi fakir kafalıyız işte
Evet 15'inde açılacak biliyorum. Belki zengin birisi beklemez kıyar paraya diye düşünüyorum da pek değmez galiba uğraşmaya (Zaten zenginse bilgisayar alır şimdi aklıma geldi fakir kafalıyız işte
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #7 MeReKGs67 dedi: Evet 15'inde açılacak biliyorum. Belki zengin birisi beklemez kıyar paraya diye düşünüyorum da pek değmez galiba uğraşmaya Genişletmek için tıkla... Premium bir hesapsa, Zengin/fakir ayrımı olmadan satabilirsiniz sonuçta RTX kartı olmayan çok insan var.
MeReKGs67 dedi: Evet 15'inde açılacak biliyorum. Belki zengin birisi beklemez kıyar paraya diye düşünüyorum da pek değmez galiba uğraşmaya Genişletmek için tıkla... Premium bir hesapsa, Zengin/fakir ayrımı olmadan satabilirsiniz sonuçta RTX kartı olmayan çok insan var.
MeReKGs67 Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 594 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #8 suleymandy dedi: Premium bir hesapsa, Zengin/fakir ayrımı olmadan satabilirsiniz sonuçta RTX kartı olmayan çok insan var. Genişletmek için tıkla... Zaten verilen tüm kodlar premium hesap kodu doğru söyledin ama RTX için de verirler mi ne bileyim
suleymandy dedi: Premium bir hesapsa, Zengin/fakir ayrımı olmadan satabilirsiniz sonuçta RTX kartı olmayan çok insan var. Genişletmek için tıkla... Zaten verilen tüm kodlar premium hesap kodu doğru söyledin ama RTX için de verirler mi ne bileyim
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #9 MeReKGs67 dedi: Zaten verilen tüm kodlar Premium hesap kodu doğru söyledin ama RTX için de verirler mi ne bileyim Genişletmek için tıkla... Eğer oyuna düşkün biriyse ve bilgisayarı pek iyi değilse, verirler belki hiç düşünmeden.
MeReKGs67 dedi: Zaten verilen tüm kodlar Premium hesap kodu doğru söyledin ama RTX için de verirler mi ne bileyim Genişletmek için tıkla... Eğer oyuna düşkün biriyse ve bilgisayarı pek iyi değilse, verirler belki hiç düşünmeden.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #10 MeReKGs67 dedi: Selamlar. Bunun satışında herhangi bir yasak falan var mı? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yani hocam fiyat uygun olursa şahsen alıcısıyım.
MeReKGs67 dedi: Selamlar. Bunun satışında herhangi bir yasak falan var mı? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yani hocam fiyat uygun olursa şahsen alıcısıyım.