Çözüldü GeForce NOW "zaten aboneliğiniz var." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Large TV Man

Decapat
Makaleler
1
Merhaba,

GeForce NOW'dan dün Paycell ile 1 aylık Premium alacaktım. Ödemeyi yaptım fakat "zaten aboneliğiniz var." deyip Premium'u vermedi fakat para karttan çekilmiş. Sadece 1 aylık Premium almayı denerken bu hatayı veriyor, muhtemelen Premium hesaba geçmiyor. Aşırı ilgili (!) GAME+ yetkilileri de beni Paycell'in müşteri hizmetlerine yönlendirdi fakat onları da aradım ve 10 dakika sadece "'banka değil kanka, Paycell, Paycell." nağmesini dinledim. Çözümü nedir sizce bu sorunun?

Sorun kendiliğinden çözüldü. Umarım sizler böyle bir sorun yaşayıp bunlarla muhatap olmak zorunda olmazsınız. Konu kilitlenebilir, teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.
Merhaba,

Sabah GAME+ üzerinden profilime baktığımda Premium'un hesabıma tanımlanmış olduğunu gördüm, kendi kendine olmuş olmalı, ilgili yetkililerden bir yanıt gelmemişti.

Sağlıklı günler dilerim.
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.
Merhaba,

Sabah GAME+ üzerinden profilime baktığımda Premium'un hesabıma tanımlanmış olduğunu gördüm, kendi kendine olmuş olmalı, ilgili yetkililerden bir yanıt gelmemişti.

Sağlıklı günler dilerim.

Çözüm
Merhaba,

Sağlıklı günler dilerim.

Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum 8 saat oldu. Umarım yarın gelecek dediğiniz gibi müşteri hizmetleri tam bir rezalet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı