W wilhelmspost Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 13 Ağustos 2020 #1 Herkese merhabalar. Dünden beri GeForce Now'a girmek istesem de giriş yapamıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8.
Herkese merhabalar. Dünden beri GeForce Now'a girmek istesem de giriş yapamıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.080 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ağustos 2020 #2 wilhelmspost dedi: Herkese merhabalar. Dünden beri GeForce Now'a girmek istesem de giriş yapamıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok girebiliyorum. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
wilhelmspost dedi: Herkese merhabalar. Dünden beri GeForce Now'a girmek istesem de giriş yapamıyorum ve böyle bir hata alıyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok girebiliyorum. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
W wilhelmspost Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 13 Ağustos 2020 #3 aKuu dedi: Bende bir sorun yok girebiliyorum. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef silip yükledim ama olmadı
aKuu dedi: Bende bir sorun yok girebiliyorum. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef silip yükledim ama olmadı