467838
Kilopat
Arkadaşlar oyuna girebildim ama 16 Mbps internetle girdiğim için yaklaşık 300 pingle oynayabildim. Avrupa sunucusuna VPN olmadan nasıl geçiş yapabilirim onu sormak istiyorum çünkü Türkiye'ye göre daha iyi olduğu söyleniyor.
Arkadaşlar oyuna girebildim ama 16 Mbps internetle girdiğim için yaklaşık 300 pingle oynayabildim. Avrupa sunucusuna VPN olmadan nasıl geçiş yapabilirim onu sormak istiyorum çünkü Türkiye'ye göre daha iyi olduğu söyleniyor.
nasıl vpn açabilirimHesap oluşturup VPN ile Avrupa sürümünü ücretsiz olanını alıp sonra o hesaba girerek VPN'siz bir şekilde oynayabilirsiniz.
Halen Türkiye için Avrupa Sunucusu desteği bitmedi diye biliyorum. Yani VPN olmadan girebilirsiniz.Arkadaşlar oyuna girebildim ama 16 Mbps internetle girdiğim için yaklaşık 300 pingle oynayabildim. Avrupa sunucusuna VPN olmadan nasıl geçiş yapabilirim onu sormak istiyorum çünkü Türkiye'ye göre daha iyi olduğu söyleniyor.
Halen Türkiye için Avrupa Sunucusu desteği bitmedi diye biliyorum. Yani VPN olmadan girebilirsiniz.
Nasıl vpn açabilceğimi de yazarsanız sevinirim.Mbps ve ping ayrı şeyler. Mesela 16 Mbps interneti olup 37 pingle oynayan var. İllaha geçeceğim diyorsanız yukarıda çözümü göstermişler. Avrupa sunucularında daha az sıra oluyor.
Tamam, sen öyle bil.
Halen Türkiye için Avrupa Sunucusu desteği bitmedi diye biliyorum. Yani VPN olmadan girebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.