OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır?
erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 OnurcanK34 dedi: Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sorun tam olarak ne? Artı 0 Eksi
OnurcanK34 dedi: Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sorun tam olarak ne?
I ismailguven Kilopat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 107 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İthalat ve İhracat Personeli 18 Şubat 2021 #3 erdowajk dedi: Sorun tam olarak ne? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle mod kurmak istiyor arkadaş. GFN betadayken ulaşılabiliyorduk fakat artık ulaşamıyorsun sanırım. Artı 0 Eksi
erdowajk dedi: Sorun tam olarak ne? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle mod kurmak istiyor arkadaş. GFN betadayken ulaşılabiliyorduk fakat artık ulaşamıyorsun sanırım.
erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 ismailguven dedi: Büyük ihtimalle mod kurmak istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Mod kuramaz çünkü dosyalara erişimi yok. Artı 0 Eksi
ismailguven dedi: Büyük ihtimalle mod kurmak istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Mod kuramaz çünkü dosyalara erişimi yok.
reasinx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.021 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #5 OnurcanK34 dedi: Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... GeForce Now başka bir bilgisayara bağlanıp oynanabilen platformdur. Yani oynadığınız oyunların dosya konumu yok. Artı -1 Eksi
OnurcanK34 dedi: Şimdi benim bir arkadaşım GeForce Now'dan ETS oynuyor. Acaba GeForce Now'dan oynanan oyunların dosya konumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... GeForce Now başka bir bilgisayara bağlanıp oynanabilen platformdur. Yani oynadığınız oyunların dosya konumu yok.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 Oynadığınız bilgisayarın içinde dosya konumu ancak buna erişiminiz yok. Artı 0 Eksi
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 18 Şubat 2021 #7 Ben eskiden Tab ve alt tuşuna basıp Steam'e geliyordum sonra dosya konumunu aç deyince gidebiliyordum ama artık Tab ve alt tuşu kapatıldığı için gidemiyoruz. Artı 0 Eksi
Ben eskiden Tab ve alt tuşuna basıp Steam'e geliyordum sonra dosya konumunu aç deyince gidebiliyordum ama artık Tab ve alt tuşu kapatıldığı için gidemiyoruz.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #8 reasinx dedi: GeForce Now başka bir bilgisayara bağlanıp oynanabilen platformdur. Yani oynadığınız oyunların dosya konumu yok. Genişletmek için tıkla... Dosya konumu var ama erişim yok. Yanlış bilgilendirmeyin. Artı 0 Eksi
reasinx dedi: GeForce Now başka bir bilgisayara bağlanıp oynanabilen platformdur. Yani oynadığınız oyunların dosya konumu yok. Genişletmek için tıkla... Dosya konumu var ama erişim yok. Yanlış bilgilendirmeyin.
KS KS OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #9 Sağolun Artı 0 Eksi
reasinx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.021 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #10 Alonso dedi: Dosya konumu var ama erişim yok. Yanlış bilgilendirmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben kendi bilgisayarına göre cevap verdim tabii ki de dosya konumlarına erişim yok. Artı 0 Eksi
Alonso dedi: Dosya konumu var ama erişim yok. Yanlış bilgilendirmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben kendi bilgisayarına göre cevap verdim tabii ki de dosya konumlarına erişim yok.