GeForce NOW'ın Beklendiği gibi çıkmaması

Kimse yanlış anlamasın bende fiyatın daha düşük olmasını isterdim ama bir gerçek de varki sadece giriş seviye bir anakarta vereceğiniz parayla bile neredeyse 1 sene cayır cayır oyun oynarsınız ben böyle bakıyorum.
 
Kimse yanlış anlamasın bende fiyatın daha düşük olmasını isterdim ama bir gerçek de varki sadece giriş seviye bir anakarta vereceğiniz parayla bile neredeyse 1 sene cayır cayır oyun oynarsınız ben böyle bakıyorum.
Oyun kütüphanesi aşırı kıt, cayır cayır oynaman için en az 35 mbps internet gerekiyor. Parası olan için yine bilgisayar almak daha mantıklı. Mesela dünya genelindeki oyuncular Warzone, GTA5, Valorant, PUBG gibi çok oynanan oyunları isterken, her hafta "indie" oyunlar getiriyorlar. İndie oyunlarda aşırı sistem istemiyor zaten :D
 
Oyun kütüphanesi aşırı kıt, cayır cayır oynaman için en az 35 mbps internet gerekiyor. Parası olan için yine bilgisayar almak daha mantıklı.
Düz balon hocam, gaming bilgisayarı olmayıp oyun oynamak isteyenleri düdüklemek üzerine kurulmuş. Buradan tartışma çıkmasın diye başlığı değiştiren Moderatör'e de selam olsun, keyfine göre sansür uyguluyor eleman. Konu içeriğinin başlığı yansıtması için "Geforce Now'ın Balon Olması" koymuştum, sanıyorki kavga çıkarmaya çalışıyorum.
 
Yanlış duymuşsunuz bence çünkü 8 mbps aşırı düşük bir miktar. En az 15 gerekir donmadan, görüntü kaybı yaşamadan oynamak için.
GeForce Now'ın kalitesiz sunucuları var. Sabah sabah açmama ve internetim 720p 60 fps oyun deneyimi çok rahat açabilecek olmasına rağmen (24 mbps) ara sıra donmalar yaşadım. Ki internette yazılar görüyorum 100 mbps download internete rağmen donmalar, kalite düşüşleri yaşayanlar olmuş.
Kısacası, çöp.
 
Düz balon hocam, gaming bilgisayarı olmayıp oyun oynamak isteyenleri düdüklemek üzerine kurulmuş. Buradan tartışma çıkmasın diye başlığı değiştiren Moderatör'e de selam olsun, keyfine göre sansür uyguluyor eleman. Konu içeriğinin başlığı yansıtması "Geforce Now'ın Balon Olması" koymuştum, sanıyorki kavga çıkarmaya çalışıyorum.
Eskiden açıkları vardı ben açıklarını kullanarak oyun oynuyordum, NVIDIA'nın ekibi o açıklarıda kapadılar. Yani alacaklar ise Geforce Now değil başka cloud gaming almalılar.
 
Buradan tartışma çıkmasın diye başlığı değiştiren Moderatör'e de selam olsun, keyfine göre sansür uyguluyor eleman. Konu içeriğinin başlığı yansıtması "GeForce NOW'ın Balon Olması" koymuştum,

Hocam linç yerdiniz. Bir konu açmıştım (bakın isterseniz) GeForce NOW neden bu kadar abartılıyor diye, uçtular üstüme sonra.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı