GeForce NOW'ın Beklendiği gibi çıkmaması

Biliyorum o servisi. Verdiği sistem özellikleri gayet güzel. Bir YouTube kanalı, Shadow Cloud'a mail atmıştı ve "Türkiye'ye ne zaman geleceksiniz?" tarzında soru sormuş. Ve Shadow Cloud yetkilileri de "Türkiye'ye gelmek için yoğun isteğe ihtiyacımız var" tarzı bir şey söylemiş. Ne kadar doğru bilemem tabii. :)

Çok çıkmaz ki öyle :( buna da Vodafone destek versin :)
 
Çok çıkmaz ki öyle :( buna da Vodafone destek versin :)
Hocam büyük bir yatırımcı satın alacakmış Shadow Cloud'u. Eğer yatırımcı dönmezse kararından hem ön sipariş süreleri düşer hem de Türkiye'de görme ihtimalimiz olabilir. Bazı uyanıklar mining yapıyor diye Rusya ülkesinden çekilmiş Shadow Group ama umarım Türkiyeye gelirse böyle şeyler görmeyiz. Geforce Now'un açıklarıyla mining yapanlar vardı.
 
Hocam büyük bir yatırımcı satın alacakmış Shadow Cloud'u. Eğer yatırımcı dönmezse kararından hem ön sipariş süreleri düşer hem de Türkiye'de görme ihtimalimiz olabilir. Bazı uyanıklar mining yapıyor diye Rusya ülkesinden çekilmiş Shadow group ama umarım Türkiye'ye gelirse böyle şeyler görmeyiz. GeForce NOW'un açıklarıyla mining yapanlar vardı.

Daha yeni aklıma geldi mining işi. Mining yapmayı yasaklayabilirler hocam.
 
Yasak zaten. Ama bir şekilde servisleri kapatıyorlar açık buluyorlar ve yapıyorlar. Hep başımıza bela bu miningciler :D

Üfff şimdi bir gaza geldim :) Türkiye'ye gelse de oynasak :)
Aslında PayPal olmadan da VPN ile PS Now kullanılabilir deneyeceğim olursa rehber diye konu açarım.

Elinizde ininal veya Papara varsa da geçer hocam. Çünkü bu 2 kart yurt dışı satın alımlarda da kullanılabiliyor.
 
Geforce Now, Shadow Cloud ve Stadia gibi servislerin görüntü kalitesini karşılaştırdığımızda Geforce Now daha iyi oluyor, ayrıca 20 Mbps üstü yoksa konuşmayın bence. NVIDIA bizim gibi interneti kötü ülkeleri düşünmek zorunda değil, gelmesi bile mucize. Fiyat fazla fakat bilgisayarı olmayan birisi için yine iyi fiyat.

@Minus273 Stadia nereye geliyor dostum, şu an çok kötü durumdalar.

 

Geri
Yukarı