GeIL Evo Forza RAM’ler alınır mı?

Bu varken alınmaz
3000MHz CL15, 3200MHz CL16 ve 3600MHz CL18 RAM'lerin performansı aynıdır. Aradaki belki binde birlik farklar sadece kağıt üstünde gözükür ama hepsi iyidir. "Alınmaz" demek biraz fazla kaçmıyor mu sizce?
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki RAM alınır mı?

Tavsiyem onu alıp 3200MHz CL14 veya 3400MHz CL15 yapmanız eğer anakartınız destekliyorsa. Daha fazlası elbette iyidir ancak ihtiyacınız var mı? Bunu kendinize sorun. Belki 3000MHz CL16 bile yetecektir. Belki de 4133MHz CL18/19 gerekecektir. 😀 Bir de RAM OC olayı zahmetlidir, şimdiden kolay gelsin...

3000MHz CL15, 3200MHz CL16 ve 3600MHz CL18 RAM'lerin performansı aynıdır. Aradaki belki binde birlik farklar sadece kağıt üstünde gözükür ama hepsi iyidir. "Alınmaz" demek biraz fazla kaçmıyor mu sizce?

Tavsiyem onu alıp 3200MHz CL14 veya 3400MHz CL15 yapmanız eğer anakartınız destekliyorsa. Daha fazlası elbette iyidir ancak ihtiyacınız var mı? Bunu kendinize sorun. Belki 3000MHz CL16 bile yetecektir. Belki de 4133MHz CL18/19 gerekecektir. 😀 Bir de RAM OC olayı zahmetlidir, şimdiden kolay gelsin...

Bu sisteme değişiklik yapıp almayı düşünüyorum da o yüzden bu vardı isterseniz Kingston ile değiştirebilirim.
Bu varken alınmaz

Bu sisteme değişiklik yapıp almayı düşünüyorum da o yüzden bu vardı isterseniz Kingston ile değiştirebilirim.
Hocam o sistemi almakla en iyisini yaparsınız ama kötü haberim var, bir kaç gün önce 200TL'ye yakın zamlandı nedensizce... 😓 Bu arada seçimlerinizin fotoğrafını atar mısınız?

Hocam o sistemi almakla en iyisini yaparsınız ama kötü haberim var, bir kaç gün önce 200TL'ye yakın zamlandı nedensizce... 😓 Bu arada seçimlerinizin fotoğrafını atar mısınız?
C30A8160-4501-4EB4-99C1-266DB61310DE.jpeg
67F3DB90-1C52-4BA6-BCFF-94580269DA92.jpeg

Şunu tavsiye edebilirim. İçiniz rahat etsin diye +65TL'ye Kingston RAM seçip bütçeyi arttırmam sorun olmayacaktır herhalde? Bu arada Sinerji'den dönmeniz iyi hareket. Eğer RAM'in ücreti fazla gelirse kurulumdan vazgeçersiniz, sisteme yatırım yapmak her zaman daha mantıklıdır. Eki Görüntüle 613203

Biraz sorum olacak sizin için sorun olmazsa, SSD olarak Kingston olur muydu?Gigabyte ASRock’dan daha mı iyi ve Teknobiyotik’in iade sorunlarını gördüm bugünlerde biraz sorun yaşanıyormuş o yüzden biraz şüpheliyim doğru mu? Hatta konu açtım bu yüzden.

Biraz sorum olacak sizin için sorun olmazsa, SSD olarak Kingston olur muydu?Gigabyte ASRock’dan daha mı iyi ve Teknobiyotik’in iade sorunlarını gördüm bugünlerde biraz sorun yaşanıyormuş o yüzden biraz şüpheliyim doğru mu? Hatta konu açtım bu yüzden.

Samsung hem çok daha iyi hem de daha ucuz? 😀 ASRock anakartı eklemedim çünkü bütçeyi aşıyor, isterseniz kurulumu çıkarın, ASRock anakart ekleyin. Ama belirteyim pek bir şey değişmez eğer OC işine girmeyecekseniz. Dediğim RAM OC işlerine Gigabyte'da yeterli gelecektir. Teknobiyotik'e güvenip güvenmemek size kalmış. Ben güveneceğim. İt*pya ve İncehes*p'tan daha iyi bence... Eğer sorun olur ve yardıma yanaşmazlarsa buraya yazın, herkes yardımcı olacaktır. Bu arada hakkınızı aramaktan asla çekinmeyin!

Samsung hem çok daha iyi hem de daha ucuz? 😀 ASRock anakartı eklemedim çünkü bütçeyi aşıyor, isterseniz kurulumu çıkarın, ASRock anakarr ekleyin. Ama belirteyim pek bir şey değişmez eğer OC işine girmeyecekseniz. Dediğim RAM OC işlerine Gigabyte'da yeterli gelecektir. Teknobiyotik'e güvenip güvenmemek size kalmış. Ben güveneceğim. İt*pya ve İncehes*p'tan daha iyi bence...
Hocam tek seçenek bu kaldı çünkü Sinerji’den toplasam fiyat baya artıyor. Fiyatlarını bilmediğimden sormuşum ama ucuzsa daha iyidir çok teşekkürler. Son sorum 600W fazla gelir mi ve gelirse elektrik faturası artar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı