GeIL Evo Forza RAM’ler alınır mı?

Hocam şansa bakın 14 yaşındayım gerçekten. Normalde yaparım çünkü küçüklükten beri ilgim var ve anakart montajını iyi biliyorum ama kablolamayı yapamam.😂😂
Bence yaparsınız. El becerisinin gelişmeye başladığı döneme giriyorsunuz. Şahsen ben de kablolamadan çekiniyorum ancak internette tonla video, yazı var. Sorun olursa yazarsınız, herkes yardımcı olur. Toplama bittikten sonra ellerinizi avuştururken kendinizle gurur duyar sonra bilgisayarın açma tuşuna basarsınız(açılmazsa da hayata söversiniz)... 🤣 Şahsen bana küçüklüğümdeki legoları hatırlattığı için ben bu konuları seviyorum. Bu arada isminiz kız ismi, gerçekten bir kızla mı yazışıyorum? 😀

Bence yaparsınız. El becerisinin gelişmeye başladığı döneme giriyorsunuz. Şahsen ben de kablolamadan çekiniyorum ancak internette tonla video, yazı var. Sorun olursa yazarsınız, herkes yardımcı olur. Toplama bittikten sonra ellerinizi avuştururken kendinizle gurur duyar sonra bilgisayarın açma tuşuna basarsınız(açılmazsa da hayata söversiniz)... 🤣 Şahsen bana küçüklüğümdeki legoları hatırlattığı için ben bu konuları seviyorum. Bu arada isminiz kız ismi, gerçekten bir kızla mı yazışıyorum? 😀

Evet kızım ve montaj konusunu düşüneceğim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler vallaha en önemli konularımda siz mesaj yazdınız.

Evet kızım ve montaj konusunu düşüneceğim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler vallaha en önemli konularımda siz mesaj yazdınız.
Forumlarda karşılaştığım nadir kızlardansınız. Yine söyleyeyim, hazır da alabilirsiniz kendiniz de toplayabilirsiniz, kız-erkek ayrımcılığı yapmam bu konuda(beceriksiz-becerikli ayrımı). Yanlış anlamayın ama 1660 Super ile ne yapacaksınız/oynayacaksınız? Daha önce oyun oynayan bir kız hiç tanımadım, ne oynayacağınızı merak ettim. 🤔

Forumlarda karşılaştığım nadir kızlardansınız. Yine söyleyeyim, hazır da alabilirsiniz kendiniz de toplayabilirsiniz, kız-erkek ayrımcılığı yapmam bu konuda(beceriksiz-becerikli ayrımı). Yanlış anlamayın ama 1660 Super ile ne yapacaksınız/oynayacaksınız? Daha önce oyun oynayan bir kız hiç tanımadım, ne oynayacağınızı merak ettim. 🤔

Mafia 2, GTA 4 ve 5, PUBG Mobile, Minecraft Online, CS:GO, hikayeli oyunlar, Witcher 3, Internet Cafe Simulator, Max Payne 3, Sims 3 ve 4. Şu anda aklıma bunlar geldi.😀

Mafia 2, GTA 4 ve 5, PUBG Mobile, Minecraft Online, CS:GO, hikayeli oyunlar, Witcher 3, Internet Cafe Simulator, Max Payne 3, Sims 3 ve 4. Şu anda aklıma bunlar geldi.😀
Vay canına. Meğerse sürekli bilmeden bir kızla yazışıyormuşum. Bünye alışık değil bu tip şeylere, en azından benim arkadaşlarıma monitörün görüntü alması için bağlandığı yeri sorsam bilemezler. 😁 Benim tanıdıklarım en fazla Sims ve Pubg Mobile oynuyor. İstediğiniz tür varsa ucuz-pahalı oyun önerebilirim. Bu arada Witcher 3'ü pek önermem hassassanız, +18 bayağı içeriyor. 😀

Vay canına. Meğerse sürekli bilmeden bir kızla yazışıyormuşum. Bünye alışık değil bu tip şeylere, en azından benim arkadaşlarıma monitörün görüntü alması için bağlandığı yeri sorsam bilemezler. 😁 Benim tanıdıklarım en fazla Sims ve Pubg Mobile oynuyor. İstediğiniz tür varsa ucuz-pahalı oyun önerebilirim. Bu arada Witcher 3'ü pek önermem hassassanız, +18 bayağı içeriyor. 😀
Pahalı olmadan 100 TL’den aşağı oyun olursa sevinirim ama şimdi almayacağımdan daha fiyatlar değişebilir.

Simülasyon, FPS, TPS, RPG olursa sevinirim.
FPS dediniz, can damarımdan vurdunuz... Kesinlikle Battlefield 4 veya 8. sınıfta 1. Dünya Savaşı olması lazımdı, derslerinize bile yardımcı olur, Battlefield 1... İçerisinde Gelibolu ve Arabistan da bulunuyor. Online kısmı ise zor ama çok zevklidir. İkisinden birini seçin bence, CS:GO'yla karşılaştırınca şaheserler.

Hikayeli olarak da profil fotoğrafımdan da görebileceğiniz gibi, Detroit: Become Human... Bu oyun için net bir yorum yapamıyorum çünkü içinde her türden şey var. Duygusallık, özgür olma hırsı, felsefe, insanlığınızı sorgulatacak kararlar, tekrar oynanabilirlik ve daha sayamayacağım bir çok şey... Bu "şaheseri" her insan evladı hayatında en az bir kere "deneyim etmeli"...

Hikayeli olarak ayrıca Undertale, GTA San Andreas, Red Dead Redemption 2(oynadım, bu da şaheserdir ve sisteminiz kaldırır), Hollow Knight vs...

Bir de HOI4 tavsiyemdir, ağır taktiksel oyun seviyorsanız direkt alın, 2. Dünya Savaşı'nda seçtiğiniz ülkeyle savaşabiliyorsunuz ve EU4'e kıyasla daha kolay/oynanabilir(o oyun Osmanlı döneminde geçiyor).
Saat 22:00'de Watch Dogs 2 bedava olacak, kaçırmayın. Detayları araştırırsınız, bu fırsat kaçmaz.

Son düzenleme:
Merhaba ben P2XT'yi nedensizce 200 TL zam yemeden önce sipariş verdim şunu söylemeliyim ki ekran kartı gerçekten çok serin çalışıyor kasadaki fanlar Molex girişe olmasına rağmen rahatsız edici asla bir sesi yok PSU'su gayet kaliteli kasası gayet güzel kompakt boyutlarda RAM'lere gelecek olursak kuşkunuz olmasın Evo Forza RAM'lerim gayet serin ve sıkıntısız çalışmaktalar BIOS'tan kolayca 3200MHz yapabildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı