Samsung'dan iyi SSD markası yok. Sizin kim kafanızı karıştırıyor?Hocam son sorum olarak SSD’de kronik sorun var mı Samsung EVO 860’da?
Hocam ben ona vermek yerine montaja vereceğim sistem geldiğinde heyecanla montajı yapmak zor olur ve yanlış parça takarsam riskli olur. Ayrıca daha sistemi kurup testler de yapacağım.
Kingston'ın CL değeri daha düşük demeyi unutmuşum, kusura bakmayın. RAM konusu tamamen sizin bütçenize bağlı. Ben kendi sistemimde bütçem olduğu için Kingston alacağım ancak sizin bütçez için GEIL daha mantıklı gibi, sonuçta Avrupa'da meşhur, kötü bir marka olsa meşhur olmazdı değil mi? Tasarım olarak bakılırsa şahsen GEIL gerçekten çok kötü.
Bir kere, bir bileşeni ankartta yanlış yere takmanıza imkan yok. Bir sistemin kurulumunu da testini de yapması kolaydır. Sizin bu forumda araştırma yapıp 1660 Super'li sistem almanız bile ne kadar teknolojiyi sevdiğinizi gösterir. Çekinmenize gerek yok. Kızların neden bu konulardan çekindiğini anlamıyorum.
Mesela benim erkek arkadaşlarımda da gereksiz bir cesaret var. Bir tanesi gitti R5 2600'ün altındaki tellerden birini yamulttu, düzeltemeyince 2 ay bir daha para biriktirmek zorunda kaldı.
RAM'den 65,89TL, kurulumdan 48,58TL kâr etseniz neredeyse adaptörün parasını çıkarırsınız...