Geleceğe Yönelik Ekran Kartı Tavsiyesi

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, yaklaşık 1 ay önce İ7-4790K + Z97 Gaming 5 + GTX970 li bir sistem topladım. Kendisinden de gayet memnunum fakat ileriye dönük olarak ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Örneğin bir 5 yıl sonra bir tane daha GTX970 ekleyip SLİ yapmayı mı yoksa elimdeki ekran kartını da makul bir fiyata satıp yerine güncel bir ekran kartı almamı mı tavsiye edersiniz ? Ona göre şimdiden ufak ufak kenara para koymayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli, bu başlığın altında paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi günler, iyi forumlar dilerim.

Bir GTX 970 parasini biriktir, eger daha iyi bir kart cikarsa simdi kullandigin 970'i satip onu alirsin. Baktin kartlar cok farkli degil, zaten SLI icin paran da var, alirsin bir tane daha 970 SLI yaparsin.

Satıp daha iyi bir ekran kartı almanız daha uygun olur. Tahminimce o anki güncel bir ekran kartı SLI'dan daha üstün olacaktır.

Yaklaşık 1500 2 bin TL üste verip 980 Ti gibi bir kart alacağıma; 2. bir 970 alırdım.

Ama eğer aynı fiyata yani fazla zarar olmayacak şekilde güncel bir karta ki bu kart 980 Ti olmalı, tercih edilebilir. (Böyle bir durumda 2. bir 970 yerine 980 Ti iyi tercih olacaktır.)

Bana da vakti zamanında 2. bir Titan yerine; "mevcut Titan'ı satıp 2X GTX 970 alın" denilmişti, ancak ben onun yerine 2. bir Titan tercih ettim. İyiki de 2. bir Titan tercih etmişim diyorum.

Şuan için, maddiyatı ayarlayabilirsen mevcut 970'i sat, özel soğutmalı 980Ti al... 10-15 fps için değer mi tamamen maddiyat ile alakalı. :)

2. 970 mantıklı değil 2,3 yıl sonrası için. Güncel bir GPU alırsın o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart ile işlemci aynı sistemi almışız. Senin şuan yaşadığın ikilemi bende toplarken yaşadım. 3.5 gb cw gibi kronik sorunlar sebebiyle gtx 970 almaktansa 1 aydır kartsız kullanıyodum. İyiki bu konuyu gördüm 980 ti için biraz daha beklenebilir , pişman olmaktansa .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı