Geleceğim hakkında kararsızım

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 2 senedir hukuk okuyup savcı olmak istiyordum. O zamanlar hukukla alakalı diziler çok seyrettim galiba. Savcılık benim için üstünlük mevki değer para pul vs. izah etti. Ama birinin elinden ölmeyi, sosyal hayatı atmayı, tatilleri dolu geçirmeyi, stresi vs pek düsünmedim aman hallederim ya dedim...Şu son 2 haftadır çok kararsızım, işletme istedim bir ama işsiz kalırsın dedi çevrem. Savcılık hukuk cidden böyle bir şey mi? Ben şu anda eğlenmeyi bir organizasyon kurmayı plan yapmayı gezmeyi seven biriyim ileride ne olacağım bilmiyorum. Ama savcılığı çok istiyordum, bana rahat ve yüksek gelirli meslek önerir misiniz? Bir de sorunumu çözmeme yardımcı birileri lazım yorum yazarsanız çok sevinirim.

O zaman unut savcılığı. Geçen üst üste birinci olmasına rağmen kabul edilmeyen bir arkadaş in*ih*r etti.
Eşit ağırlık olduğunu gözeterek sana vereceğim tavsiye, ilk binlere gir ODTÜ Boğaziçi Bilkent'te falan işletme okumaya çalış.

O zaman unut savcılığı. Geçen üst üste birinci olmasına rağmen kabul edilmeyen bir arkadaş in*ih*r etti.
Eşit ağırlık olduğunu gözeterek sana vereceğim tavsiye, ilk binlere gir ODTÜ Boğaziçi Bilkent'te falan işletme okumaya çalış.
e işsizlik diyorlar...Peder bey devlette memur olarak çalış dedi, her yer işletme mezunu işsiz kaynıyor falan filan deniliyor

e işsizlik diyorlar...Peder bey devlette memur olarak çalış dedi, her yer işletme mezunu işsiz kaynıyor falan filan deniliyor
Hahhah. Aynen Boğaziçi işletme mezunu adamla Yozgat bozok üniversitesi mezunu birdi zaten. O işletme mezunu olup işsiz gezen elemanlar 500k sıralamayla random üniye giden tayfadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı