bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mayıs 2023 #11 İnsanların önünü açmak gerek. Futbolcu olmak istiyorsa açıcaksın abi mesela.
Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #12 nankörün bastonu dedi: Hayır Türkiye'de yaşayan birine "Siyaset katmayalım" demek ne kadar etik? mevcut durumda gelecek planlaması mı yapabiliyoruz ki seninle paylaşalım? Genişletmek için tıkla... Gergin birisi.
nankörün bastonu dedi: Hayır Türkiye'de yaşayan birine "Siyaset katmayalım" demek ne kadar etik? mevcut durumda gelecek planlaması mı yapabiliyoruz ki seninle paylaşalım? Genişletmek için tıkla... Gergin birisi.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 28 Mayıs 2023 #13 bonz dedi: İnsanların önünü açmak gerek. Futbolcu olmak istiyorsa açıcaksın abi mesela. Genişletmek için tıkla... O birazda yeteneğe bağlı değil mi? Ama çoğu zaman para dönüyorda o da ayrı bir konun derdi.
bonz dedi: İnsanların önünü açmak gerek. Futbolcu olmak istiyorsa açıcaksın abi mesela. Genişletmek için tıkla... O birazda yeteneğe bağlı değil mi? Ama çoğu zaman para dönüyorda o da ayrı bir konun derdi.
nankörün bastonu Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #14 Yukapian dedi: Bu kadar drama gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, her şikayet eden dramacı size göre zaten. Şahsen siyaseti katmadan geleceğimi düşünebilecek durumda değilim.
Yukapian dedi: Bu kadar drama gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, her şikayet eden dramacı size göre zaten. Şahsen siyaseti katmadan geleceğimi düşünebilecek durumda değilim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mayıs 2023 #15 443595 dedi: O birazda yeteneğe bağlı değil mi? Ama çoğu zaman para dönüyorda o da ayrı bir konun derdi. Genişletmek için tıkla... Aslında başka bir şey demek istemiştim Konumuza dönecek olursak evet yeteneğe bakıyor ama 10 yetenekli kişiden 1'i şans bulabiliyor çünkü tanıdık sayesinde seçilenler oluyor. Bu maalesef her takımın altyapısında oluyor. nankörün bastonu dedi: Aynen dostum, her şikayet eden dramacı size göre zaten. Şahsen siyaseti katmadan geleceğimi düşünebilecek durumda değilim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
443595 dedi: O birazda yeteneğe bağlı değil mi? Ama çoğu zaman para dönüyorda o da ayrı bir konun derdi. Genişletmek için tıkla... Aslında başka bir şey demek istemiştim Konumuza dönecek olursak evet yeteneğe bakıyor ama 10 yetenekli kişiden 1'i şans bulabiliyor çünkü tanıdık sayesinde seçilenler oluyor. Bu maalesef her takımın altyapısında oluyor. nankörün bastonu dedi: Aynen dostum, her şikayet eden dramacı size göre zaten. Şahsen siyaseti katmadan geleceğimi düşünebilecek durumda değilim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.964 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 28 Mayıs 2023 #16 Zeki ve üşengeç olmamayı. Şu anki halime bakılırsa emin değilim zeki olduğumdan. Zaten her konuda da üşengeçlik yapıp duruyorum.
Zeki ve üşengeç olmamayı. Şu anki halime bakılırsa emin değilim zeki olduğumdan. Zaten her konuda da üşengeçlik yapıp duruyorum.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 28 Mayıs 2023 #17 Nevada'da, küçük bir evde, ıssız bir yerde yaşamak. Siyaset kullanmayalım yazıyor.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 28 Mayıs 2023 #18 569992 dedi: Nevada'da, küçük bir evde, ıssız bir yerde yaşamak. Genişletmek için tıkla... İyiymiş. Bende böyle bir yaşam isterim. Tek başıma bir çiftçi olsam fena olmazdı.
569992 dedi: Nevada'da, küçük bir evde, ıssız bir yerde yaşamak. Genişletmek için tıkla... İyiymiş. Bende böyle bir yaşam isterim. Tek başıma bir çiftçi olsam fena olmazdı.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mayıs 2023 #19 Anime kızları ile gym'de basıp ordan Mr. Olympia'ya katılmak isterdim ancak bu ekonomi ve genetik sayesinde bu fikir sadece hayalde kalıcak.
Anime kızları ile gym'de basıp ordan Mr. Olympia'ya katılmak isterdim ancak bu ekonomi ve genetik sayesinde bu fikir sadece hayalde kalıcak.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 28 Mayıs 2023 #20 Phanzox dedi: Anime kızları ile gym'de basıp ordan Mr. Olympia'ya katılmak isterdim ancak bu ekonomi ve genetik sayesinde bu fikir sadece hayalde kalıcak. Genişletmek için tıkla... Hep beraber o kızları bulacağız hocam, merak etmeyin(!)
Phanzox dedi: Anime kızları ile gym'de basıp ordan Mr. Olympia'ya katılmak isterdim ancak bu ekonomi ve genetik sayesinde bu fikir sadece hayalde kalıcak. Genişletmek için tıkla... Hep beraber o kızları bulacağız hocam, merak etmeyin(!)