Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
- Meslek
- Öğrenci
8-9 senedir sağlık sorunları ile başa çıkıyorum, bu süre zarfında okula gitmedim. Evde eğitim gördüm. Yalan söyleyemeyeceğim bu evde eğitim bana çok bir faydada bulunmadı, İngilizceyi okula gitmeden öğrendim. Akıcı şekilde konuşabiliyorum ancak onun dışındaki dersleri torpille geçtim desem yalan olmaz. Hem benim zamanım uymuyordu, hem onların zamanı uymuyordu efektif ders işlemek nasip olmadı çoğunlukla. Mevcut olarak 16 yaşındayım. Yakın zamanda gelişimimin duraksayacak kadar az olduğunu öğrendim. Bunu düzeltmek için bir hap var ancak önceki hastalıklarımın geri gelme ihtimali dolayısı ile çekingen yaklaşıyoruz. Uzun zamandır aynı boydayım, fiziksel durumum çoğu iş için elverişli değil, bu sene Kuzey Kıbrıs'a taşındım. Açık liseye başladım ancak daha ne yapacağımı bile bilmiyorum. Normalde evde eğitim için seçtiğim dersleri görürdüm ancak açık lise olunca tüm dersleri görüyorum. Bu dersleri senelerdir görmediğim için hiçbir bilgim yok ve en baştan nasıl öğreneceğimi bilmiyorum. Çocukluğumdan beri istediğim meslekleri ameliyatlarımdan dolayı yapamayacağımı biliyorum artık. Üniversiteye gitmek istiyorum ama yapabileceğimi sanmıyorum.
Kısaca evde oturup bilgisayara bakmak dışında bir şey yapmıyorum. Sosyal sayılmam, sadece sanal olarak tanıştığım 3-4 kişi ile konuşuyorum ve oyun oynuyorum.
İçimi dökmek istedim, tavsiyelerinizi bekliyorum diyelim
Kısaca evde oturup bilgisayara bakmak dışında bir şey yapmıyorum. Sosyal sayılmam, sadece sanal olarak tanıştığım 3-4 kişi ile konuşuyorum ve oyun oynuyorum.
İçimi dökmek istedim, tavsiyelerinizi bekliyorum diyelim