Gelecek neler vadediyor?

Aenethel

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Yazar
Gelecekte askeri teknolojiden günlük yaşama kadar her konuda gelişebilecek ve çıkabilecek yeni buluşlar neler olabilir? Bir kitap yazıyorum ve geçtiği tarih 2049 olduğundan bu konuyu oluşturdum.

Gelecekte askeri teknolojiden günlük yaşama kadar her konuda gelişebilecek ve çıkabilecek yeni buluşlar neler olabilir? Bir kitap yazıyorum ve geçtiği tarih 2049 olduğundan bu konuyu oluşturdum.

En basiti, uçan arabalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmayacak 2000 yılında 30 yıl sonra uçan arabalar olacak düşüncesi ile aynı düşünce bu hiçbir şey olmayacak sadece yeni telefonlar yeni TV'ler vb.

Bence teknoloji çağı ile yüzyıllar kısaldı. Yapay zeka vb. sayesinde her yıl bir yüzyıl atlamış kadar geliştiğimizi ve gelişeceğimizi düşünüyorum bu sebeple tahmin etmek biraz zor.

Yapay zeka, VR Gözlükleri vb. teknolojilerin yaygınlaşması olabilir. CP2077 Oyununda millet teknolojik parçalar takıyorlardı bedenlerinde. Çok uç bir teknoloji olduğundan 2049'a hiç uygun değil açıkçası. Şu anda olan teknolojilerin cıvkının çıkıp iPhone 41 falan çıkması ve Yapay zekanın yaygınlaşması dışında mantıklı bir teknolojik gelişim görmüyorum. Diğer bilimsel gelişmeler zaten 25 yılda olacak işlere benzemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı