Microsoft Windows Lite gibi orijinal bir OS çıkarmalı eski işlemcili düşük işlemcili HDD'de stabil çalışan az RAM yiyen kısacası Windows 7 starter gibi bir OS çıkarmalı bence.
- Daha fazla özelleştirme imkanı. 3. Parti yazılımlara ihtiyaç duyulmadan özelleştirme imkanı gelir umarım.konu hangi tür yeni özelliklerin geleceğini tahmin ettiğiniz idi.
Hocam benim garibime giden 2000-2010 yılları arasında Windows me, 2000, XP, vista, 7 ve server işletim sistemleri çıktı.
2010-2020 arasında sadece 2 tane çıktı.
Windows 11 çıkar mı acaba?
Görünüm temelli yenilikler şüphesiz iyi olacaktır.
Ama benim Windows 10'da en sevmediğim konu "fotoğraflar" uygulaması. Bilemiyorum kötü bir sisteme de sahip değilim ama fotoğraf uygulaması çok hantal çalışıyor ve ara ara donmalar oluyor. Sorun bende diyeceğim ama aynı sistemle Photoshop, Premiere'de de çalışıyorum bir sorun yok.
Fotoğraf ve video uygulamalarını daha stabil, daha donanımlı hale getirebilirler. Örneğin fotoğraf uygulamasına Photoshop eklentisi, video uygulamasına da editör eklentisi ekleyebilirler. Hatta gömülü halde sunup cüz-i bir miktar ücretle aktifleştirme olayına da hayır demem şahsen. Çünkü devir artık sosyal bir devir ve herkes yaptığını ettiğini hemen düzenleyip paylaşmak istiyor.
Onun haricinde DirectX 12 tam bir fiyasko bana göre. Yani eksisi var artısı yok o kadar söyleyeyim. Vulkan'a karşıt yeni bir API geliştirilebilir. Bir de SSD kullanılmasına rağmen şu şişme işini kontrol altına almaları lazım. Korsan yazılım kullanmayan (en azından 2 ay önceki son formatımdan beri) ve girdiği sitelere/indirdiği şeylere dikkat eden biri olarak 2 ayda sistemin şiştiğini hissediyorum. Yani kapatırken bile gecikmeyle kapanır oldu.
Gibi gibi gibi. Aklıma gelirse güncellerim.
Windows 10'dan sonra başka işletim sistemi çıkmayacak Microsoft kendisi söyledi.
Neden bu kadar Windows düşmanısınız?Linux kullanıcıları artıyor. Umarım Windows GG olur XD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.