Gelir olmadan kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Selamlar, annem için kredi kartı başvurusu yapmayı planlıyoruz. Kendisi Ziraat Bankası kullanıyor, banka kartı olarak. Ziraat Mobil uygulamasına girdiğimizde kredi kartı çıkartmak için gelir soruyor ancak gelirinin olmadığını ekleyemiyorum. Gelir olmadan kredi kartı başvurusu Ziraat Bankasında yapılabiliyor mu? Cevap hayırsa gelirsiz kredi kartı veren bankalar hangileri?

Basit bir yolu var, blokaj hesabı açmak gerekiyor. Kart limiti kadar bir parayı banka bir hesapta bloke ediyor, o şekilde kredi kartı alınabiliyor ama kart geçerli olduğu sürece hesaptaki para sizin kullanımınıza kapalı kalıyor.

Son düzenleme:
Hiçbiri. Banka ödeyemeyebilecek kişiye neden para versin.
Sorun şu ki ödeyebilecek, ama gösterebilecek bir gelir yok. Ayrıca internet üzerinde ev hanımlarına kredi kartı verildiği yazmakta.

Babamın geliri gösterilebilir mi? Bir işe yarar mı? Onu göstermek gibi bir imkanımız varsa onu gösterebiliriz.

Babamın geliri gösterilebilir mi? Bir işe yarar mı? Onu göstermek gibi bir imkanımız varsa onu gösterebiliriz.
Sanmam, muhtemelen şunu derler; X Bey kendi adına kart çıkarsın, onun ek kartını eşine versin.

Yukarıda dediğim yol ise sorunsuz, annenin kendi adına kart alabileceği bir yöntem. Bu dediğim kart verme sistemini Ziraat kullanıyor.

Son düzenleme:
Öğrenciyim resmi gelirim 650₺ olan KYK bursu iken Akbank bana 10 bin lira limitli kredi kartı vermişti. Yani veriyorlar ama miktarı çok değil.

Kira geliri vs varsa yazabilirsiniz hocam yoksa banka ile görüşmeniz en mantıklısı eşinin geliri üzerinden veriliyor diye biliyorum.

Bankaya fiziki olarak gidip konuşmakta fayda var. Kişisel gelir değil de ev hane halkının toplam geliri hesap edilerek limit verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…