Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 11 Temmuz 2020 #1 3 Yıldır Enpara kullanıyorum oraya başvuracağım. Başka bir banka da daha önce bu durumlarda kredi çekebilmiş birisi var mı?
3 Yıldır Enpara kullanıyorum oraya başvuracağım. Başka bir banka da daha önce bu durumlarda kredi çekebilmiş birisi var mı?
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 11 Temmuz 2020 #2 Çekemezsin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Temmuz 2020 #3 Gelirin olmadan çektiğin krediyi nasıl ödeyeceksin. Kefil olacak kişinin gelirine bile bakıyor bankalar. Eğer limit dışıysa vermiyorlar, sorduğun soru çok acayip.
Gelirin olmadan çektiğin krediyi nasıl ödeyeceksin. Kefil olacak kişinin gelirine bile bakıyor bankalar. Eğer limit dışıysa vermiyorlar, sorduğun soru çok acayip.
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 11 Temmuz 2020 #4 Jira dedi: Gelirin olmadan çektiğin krediyi nasıl ödeyeceksin. Kefil olacak kişinin gelirine bile bakıyor bankalar. Eğer limit dışıysa vermiyorlar, sorduğun soru çok acayip. Genişletmek için tıkla... Gelirden kastım kağıt üzerinde bunu anlayabileceğini düşünüyorum. Ben internet üzerinden işim herhangi bir gelir belgem ya da sigortam yok.
Jira dedi: Gelirin olmadan çektiğin krediyi nasıl ödeyeceksin. Kefil olacak kişinin gelirine bile bakıyor bankalar. Eğer limit dışıysa vermiyorlar, sorduğun soru çok acayip. Genişletmek için tıkla... Gelirden kastım kağıt üzerinde bunu anlayabileceğini düşünüyorum. Ben internet üzerinden işim herhangi bir gelir belgem ya da sigortam yok.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 12 Temmuz 2020 #5 Resmi olarak kanıtlaman gerekiyor.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 12 Temmuz 2020 #6 Denedim, çekilmiyor.