Gelişim için amfi mi, prosesör mü daha mantıklı?

Bilgilendiridiğiniz için teşekkür ederim hocam.

Pedal bağlanıyor, footswitch girişi var.

Hocam ID Core 10 da öyle bir özellik yok muş ID:Core 40 ve 100 modelinde varmış sanırım galiba.

Son düzenleme:
Bilgilendiridiğiniz için teşekkür ederim hocam.

Hocam ID Core 10 da öyle bir özellik yok muş ID:Core 40 ve 100 modelinde varmış sanırım galiba.

Blackstar FS-11 uyumlu diye biliyordum değilmiş hocam, 20 modelinde var. 40 ve 100'de de var.

Hocam bütçemi fazlasıyla aşacak bu şekilde. Daha sonra prosessör alırım. Footswitch o kadar da önemli değil şu an için. id core: 10 alıcam.

Hocam bütçemi fazlasıyla aşacak bu şekilde. Daha sonra prosessör alırım. Footswitch o kadar da önemli değil şu an için. ID Core: 10 alacağım.

V3'le V4 arasında fiyat farkı çok yok, hatta attığım sitedeki yerde V4 için %3 kupon kodu da vardı, aynı fiyata geliyor aşağı yukarı.

V3'le V4 arasında fiyat farkı çok yok, hatta attığım sitedeki yerde V4 için %3 kupon kodu da vardı, aynı fiyata geliyor aşağı yukarı.

Hocam bu siteden almayı planlıyordum hem 6 ay taksit yapıyolar peşin fiyatına.

Hocam bir de bu v4'ün 2 tane modeli varmış biri Bluetooth özellikli diğerinde Bluetooth yok.

Son düzenleme:

Bluetooth'lu olanı da 3-4K daha pahalı, ilginç.

Bluetooth'lu olanı da 3-4K daha pahalı, ilginç.
bluetooth olanı alacağıma id core: 20 alırım. hocam bütçemi arttıra bilirsem diye id core: 20 mantıklı bir seçenek mi? başka alternatifleri var mı?

Bluetooth olanı alacağıma ID Core: 20 alırım. Hocam bütçemi arttırabilirsem diye ID Core: 20 mantıklı bir seçenek mi? Başka alternatifleri var mı?

V4 20 mantıklı geldi bana hocam, başka kombo amfi yok zaten bu fiyata.

Bu kaydedilen videodaki seste bir sorun yok. Ayrıca ses kötü de değil.
Amfi ve kulaklık arasında elbette duyum faklı olacaktır. Aynı olması mümkün değil.

@v3rtecc @Single_factor
Merhaba, tekrardan rahatsız ettiğim için özür dilerim. Birkaç masraf çıktı ve bütçem şu anda sadece prosesör almaya yetiyor. Mevcut amfimle kullansam ses çok çamur olur mu? Yoksa parayı biriktirip başka bir şey mi düşüniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…