Geliyor! 2024 Model Özel Sıvı Soğutmalı Sistem Toplama

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ersin Demir ile birlikte sıvı soğutmalı görsel şölen sunan 2024 model bir PC toplama geliyor. Daha önce topladığımız sıvı soğutmalı sistem videosunu izlemek için tıklayın. Geliyor! Daha önce de yaptığımız gibi, yılın son zamanlarında Ersin Demir ile yepyeni bir özel sıvı soğutmalı sistem topluyoruz. Katı borular, yeni radyatörler ve pompalar, rezervuarlar ile o fuarlarda görüp […]

Devamı: Geliyor! 2024 Model Özel Sıvı Soğutmalı Sistem Toplama
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Öncekilere de bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öncekilere de bakabilirsiniz:

Türkiye'de coolant bulunmuyor yurtdışından mı geldi?

Corsair sıvı soğutmaları QP stokluyor sık sık Corsair Hydro X Serisi XL5 Yüksek Performanslı Soğutma Sıvısı hani bu model değilse de isteğiniz siz siparişlerinizi firmayla konuşursunuz, sonraki ithalatta getirirler. Biz zamanında çok ilginç ürünler istedik, talep yok diye getirilmeyen ürünleri firmalar bize getirdi. Elbette parasıyla da bulunmayan ürünlerden bahsediyorum.

Videoyu hastane morgunda mı çektiniz o ne kötü ışıklandırma olmuş, bir de tam huzurevi neşesi ve heyecanı var anlatımda insanın içini bayıyor.

Güzel, canlı bir stüdyoya geçip yanınıza da pozitif enerji saçan canlı birini alın keyifli olsun videolar. Hatta ben olsam neet/nerd estetiği veren bir kız bulur onu getiririm, kendi simp kitlesini de yaratır 10/10.

Sistemin toplanma süresi ile ilgili bir haftayı duymadan önce acaba bir günde biter diyecek mi diye bekledim. Güzel olacak, bileşenler çok tatlı görünüyor. Sistemin toplanması daha iyi bir ışıklandırma ile çekilecektir diye tahmin ediyorum. İzlerken ışıklandırma ve sunum beni de @kino ile aynı düşündürdü.

Son düzenleme:
Artık düz özel sıvı soğutmaların bir anlamı kalmadı bence. Bir tema olmalı. Mesela geçenlerde çıkan gelen evangelion temalı sistemler gibi.

Güzel, canlı bir stüdyoya geçip yanınıza da pozitif enerji saçan canlı birini alın keyifli olsun videolar. Hatta ben olsam neet/nerd estetiği veren bir kız bulur onu getiririm, kendi simp kitlesini de yaratır 10/10.
Etek ve dizüstü çorapta giyiyorsa anlaşırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı