Gelmiş geçmiş en kötü abur cubur hangisidir?

Doritos'un tüm cipsleri ve ektekiler.
kimyasal.jpg
aburcuburbiledegil.jpg
cubukkraer.jpg
crax.jpg
 
Doritos Risk 5.0, Risk serisinin ve yediğim en kötü abur cuburdu. Bir gün bakkala gittim ve bu cipsi gördüm, eskiden arkadaşlarımla oturup risk 1.0 ve 2.0'ı yediğimiz zamanlar aklıma geldi ve aldım. Ama çok büyük hata etmişim, çok kötü bir tadı vardı. Bu cipsin risk serisini kafamda bitirmesinin ardından 2.0 raflara kalıcı olarak dönünce seriyi tekrardan sevdim. Aradaki 3.0'la 4.0'ı hiç yemedim ve içimde hala bir merak var.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1366777
Allah bu çikolatayı kahretsin.
En sevdiğimdir.Zamlardan önce tabii:)

%100 katılıyorum hocam, bir gün bakkala gideyim dedim ve bu cipsi gördüm, eskiden arkadaşlarımla oturup risk 1.0 ve 2.0'ı yediğimiz zamanlar aklıma geldi ve aldım. Ama çok büyük hata etmişim, çok kötü bir tadı vardı. Bu cipsin risk serisini kafamda bitirmesinin ardından 2.0 raflara kalıcı olarak dönünce seriyi tekrardan affettim.
4.0 çıktı mı bilmiyorum ama ya 4.0 dı ya da 3.0 dı arkadaşlarla almıştık geçen 1 yıl oldu sanırım.Normalleri bildiğimiz Doritosdu.O kötülerinde ise benzin poşet arası bir tat vardı iğrençti gerçekten.Bşr de diğer cipslerden pahalıydı.
 
Xroll marka gofretler, fakat Ucuz'a yenilecek en iyi çikolata da xroll marka olanlar.

Eki Görüntüle 1383541

Geçende yedim bayılacak gibi oldum da neyse.
Babamdan çikolata istediğimde sürekli bunlardan alıyordu. Ben de sevmeyip yemeyince hepsini kendisi yiyordu. Hangisi hatırlamıyorum ama bir tanesi çok güzeldi diye hatırlıyorum ama onun dışındakilerin hepsi kötü.
 
Babamdan çikolata istediğimde sürekli bunlardan alıyordu. Ben de sevmeyip yemeyince hepsini kendisi yiyordu. Hangisi hatırlamıyorum ama bir tanesi çok güzeldi diye hatırlıyorum ama onun dışındakilerin hepsi kötü.
Ucuz oldukları için satılıyorlardı, fakat şimdi eti çikolatalı gofret zaten 1,80 TL, gidin onu alın xroll marka çikolata almayın.
 
Aklıma hiç gelmedi ne sevmediğim. Tüm sayfalara baktım benim de sevmediğim bi şey çıkar mı diye, bi tek Doritos Risk'i sevmiyorum sizin attıklarınızdan. Camsil rengindeki Yedigün, çilekli veya mint aromalı çikolata, Peripella falan her şeyi seviyormuşum :d Ucuz marka çikolatalarını da yoklukta yiyebilirim, tadı kötü falan diye yememezlik yapmam ama evet, tatları kesinlikle çok az kaliteli markalara göre. İndomie noodlelarını da severim özellikle soya soslusunu. Sebzelisinin içinde gelen motor yağı kıvamlı şeyi bile seviyorum. Ama bi tek şu Banetti noodle'ı sevemedim. Bunu da noodle yer gibi değil de domates çorbası içer gibi düşünürseniz bunun da tadı yenebilir düzeyde ama kesinlikle noodle denemez:
1660092389320.png
 

Geri
Yukarı