Gemini AI görselde kelimeleri yanlış yazıyor

Aynı yazı font bulana kadar ruhum daralıyor hocam ee Gemini bu tabiri ile Allah'a emanet :D
Hocam karikatürü yapay zekayla oluşturun yazı yeri boş kalsın en son PowerPoint ile bile istediğinizi yazabilirsiniz.

Yani yazılar sizin kontrolünüzde olsun. Yapay zekadan tutarlılık beklemek doğru değil.

Hocam karikatürü yapay zekayla oluşturun yazı yeri boş kalsın en son PowerPoint ile bile istediğinizi yazabilirsiniz.

Yani yazılar sizin kontrolünüzde olsun. Yapay zekadan tutarlılık beklemek doğru değil.

Evet orası öyle hocam fakat seneryo yazma becerim olduğu için senryo ben yazıyorum fakat çizim de kötüyüm çizim Gemini bırakıyorum.

Evet orası öyle hocam fakat seneryo yazma becerim olduğu için senryo ben yazıyorum fakat çizim de kötüyüm çizim Gemini bırakıyorum.
Ne güzel işte hocam, yazı yazma işi çok basit isterseniz bir program ile veya en basit haliyle PowerPoint ile bu sorunu çözersiniz.

Kendinize bir font beğenin ardından her konuşmayı gemini boşluklu yapsın siz yazı ile doldurun. Boşlukları da tutarlı yapmazsa standart bir boşluk taslağı oluşturur onun üstüne de yazıyı eklersiniz.

Ne güzel işte hocam, yazı yazma işi çok basit isterseniz bir program ile veya en basit haliyle PowerPoint ile bu sorunu çözersiniz.

Kendinize bir font beğenin ardından her konuşmayı Gemini boşluklu yapsın siz yazı ile doldurun. Boşlukları da tutarlı yapmazsa standart bir boşluk taslağı oluşturur onun üstüne de yazıyı eklersiniz.

Teşekkürler hocam seriyi bitirnce buradan paylaşırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı