Gemini hesabımdan benden habersiz BTC aktarımı gerçekleşmiş

Buyucu48

Decapat
Katılım
13 Haziran 2021
Mesajlar
107
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar maillerimi kontrol ediyordum ve şöyle bir şey gördüm. Verdikleri destek numarası yurt dışı olduğu için arayamıyorum da. Ne yapmam lazım? Hesabıma girmek istediğimde şifremi unuttuğumu fark ettim (veya değiştirilmişti). Şifremi unuttum kısmını kullansam da Gmail hesabıma hala şifre değiştirme talebi için mail gelmedi. Ne yapmam lazım? Dostlar benim bunu acilen iptal etmem lazım. Bu işin sonu uzayabilir. Şifremi başka hesaplarda da kullanıyordum çünkü. Bu arada sansürlediğim yerdeki mail adamın maili ve adamın IP adresi gözüküyor. Acaba bunlar bir şekilde işime yarayabilir mi?

1679347011792.png
 

Dosya Ekleri

  • 1679346993098.png
    1679346993098.png
    220,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini veya BTC çok bilmiyorum ama destek hattını yabancı olsa bile ara veya epostalarına falan yaz eğer paran varsa boşuna gitmesin ve şimdiden çok geçmiş olsun umarım geri alabilirsin.
 
Ekran görüntüsünde yeni bir cihazdan giriş yapıldığı için aktarımın bekletildiğini ve sizin onayınızı istiyor; yani transfer yapılmamış. Eğer o borsada yatırımınız yoksa bu bir tuzak olabilir, tıkladığınız yerlere dikkat edin.

Fakat bu borsada yatırım yapıyorsanız paranızı Binance gibi işlem hacmi yüksek, daha bilindik borsalara aktarmanızı öneririm. Gemini geçenlerde altından kalkamayacağı hediyeler vaad ederek üye çekmiş ve sonrasında bunu dile getiren hesapları sistemden banlamıştır. Sözünde durmayan, hacmi düşük, ekosistemden ilk silinebilecek borsalardan birisi olarak görünüyor. Paranızı güvenli yerlerde saklayın, mümkünse soğuk cüzdan kullanın.
 

Geri
Yukarı