erenkarakus1453 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm K.Makise 26 Eylül 2024 erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın.
erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.064 Çözümler 77 Yer İstanbul 24 Eylül 2024 #2 erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende varsayılan dil İngilizce olduğu halde bile Türkçe olarak sohbet edebiliyorum. Belki ayarları biraz kurcalamanız faydalı olabilir. Yanlış bilmiyorsam o tarz seçenekleri Google Home uygulamasına taşıdılar. Artı 0 Eksi
erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende varsayılan dil İngilizce olduğu halde bile Türkçe olarak sohbet edebiliyorum. Belki ayarları biraz kurcalamanız faydalı olabilir. Yanlış bilmiyorsam o tarz seçenekleri Google Home uygulamasına taşıdılar.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
erenkarakus1453 dedi: Google Asistan'dan Gemini'ye geçmiştim ama Türkçe konuşmaya çalıştığımda sürekli "henüz sizinle bu dilde konuşamıyorum" yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın.
KS KS erenkarakus1453 Picopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 K.Makise dedi: Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı sağ olun. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Giriş yaptığınız Google hesabı 18 yaş altı ise böyle oluyor, hesabın doğum tarihini 1999 yapın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı sağ olun.
aaydinalp Hectopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #5 Google gemine canlı sohbet artık Türkçe olarak konuşabiliyor Artı 0 Eksi