Genç Hattı Ve Paket Önerisi

EmirEsen_1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Kendi adıma bir hat almak istiyorum. Gençlere özel hatlar falan oluyormuş (Gnç, Selfy. FreeZone).
Hangi operatörün hattı daha güzel ve önerdiğiniz operatöre paket önerileri alabilir miyim?
Teşekkürler.

Merhaba.
Kendi adıma bir hat almak istiyorum. Gençlere özel hatlar falan oluyormuş (gnç, selfy. FreeZone).
Hangi operatörün hattı daha güzel ve önerdiğiniz operatöre paket önerileri alabilir miyim?
Teşekkürler.

Hocam gnç veya FreeZone geçin selfy eğer TT ise sakın geçmeyin mahvolursunuz "zayıf TT altyapısı"

Neden "sakın" geçmesin öğrenebilir miyim?
Turkcell tam bir dolandırıcı. GNÇ çatlat kazanda internetin varsa internet çıkıyor. Yok ise 3TL'ye 1GB internet vs. çıkıyor. Bip'ten eskiden internet alabiliyordun. Artık alamıyorsun. Salla kazan da aynı şekilde. Adam akıllı hediye vermiyor. İnternetin yok ise çatlat kazan bile yapamıyorsun. GNÇ uygulamasına giremiyorsun. Halbuki tarifende 5GB GNÇ uygulaması interneti var.

Turkcell tam bir dolandırıcı. Gnç çatlat kazanda internetin varsa internet çıkıyor. Yok ise 3TL'ye 1GB internet vs. çıkıyor. Bip'ten eskiden internet alabiliyordun. Artık alamıyorsun. Salla kazan da aynı şekilde. Adam akıllı hediye vermiyor.

Hocam bence o yanlış oldu en kötüsü Türk Telekom Turkcell gene iyi ben bıktım TT'nin çekmemesinden.

Turkcell tam bir dolandırıcı. GNÇ çatlat kazanda internetin varsa internet çıkıyor. Yok ise 3TL'ye 1GB internet vs. çıkıyor. Bip'ten eskiden internet alabiliyordun. Artık alamıyorsun. Salla kazan da aynı şekilde. Adam akıllı hediye vermiyor. İnternetin yok ise çatlat kazan bile yapamıyorsun. GNÇ uygulamasına giremiyorsun. Halbuki tarifende 5GB GNÇ uygulaması interneti var.

Hediye vermiyor diye mi kötü oldu? :D Siz hat alırken verdiği hediyeye mi bakıyorsunuz? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı