Genç Hattı Ve Paket Önerisi

Bütçene göre biraz da. Ben GNC 20 GB kullanıyorum 59 TL, Freezona baktım 20 GB 46 TL. Ama çekim gücüne iş gelince Turkcell hepsinden iyi. Bu da bir gerçek.
Çekim durumu benim kafamı karıştırmıyor değil hocam. İskenderun'a yolcuyum bu sene Üniversite okumak için.
Oranın yerlisiyle bi konuşmam gerekiyor sanırım.Teşekkürler.

Kampanyalarını kullanamayacaksam ne anlamı kaldı?

Kullanıyorsun, kullanmıyor değil. Bu hafta verir, diğer hafta vermez. Hediye vermedi diye de koskoca GSM şirketi kötü olmaz. Neyse karar sizin. Ben kullanıyorum, daha önce TT Selfy, Vodafone Freezone ve şu an GNC kullanan birisi olarak en çok Turkcell'den memnun kaldım. Hafta da 3 kere hediye şansım var ne güzel. İlla birinde çıkıyor oraya bakarsak. :D

Ben tecrübelerimi aktarayım;

TT:

Genelde en ucuz paketlerin bulunduğu ama çekim kalitesinin de şehir merkezleri hariç kırsal alanlarda çok kötü olduğunu, çokta bir espirilerinin olmadığını, şöyle uçtuk şöyle kaçtık şekilde saçma sapan reklamları ve 2 GB interneti süper bir şey gibi göstermeleri ile klasik TT vasatligini mobilde de sürdürdüğünü söyleyebilirim.
2 yıl kadar kullandim puanlama yapacak olursam 10 üzerinden 4 maksimum 5.

Turkcell:

Genel ortalamaya göre yuksek fiyatlandırmaya ve çok iyi çekim gücüne sahip olduğunu ama mobil uygulamasinin obezliginin insanları sinir ettiğini (en azından benim için geçerli), ayrıca paketin yanına verilen yok Fizy yok dergilik gibi paketlerde sırf paketi doldursun, göz boyasın diye verilen saçma, işe yaramaz hizmetler olduğunu söyleyebilirim
1 yıl kadar kullandım puanlama yapacak olursam 10 üzerinden 6-7(onu da çekim kalitesinden dolayı verdim)arası diyebilirim.

Vodafone:

Ortalama çekim gücü, ortalama fiyatlar, piyasaya nispeten güzel sayilabilecek paketleri var. Freezone paketlerinin yanında verilen sınırsız Twitch, YouTube, WhatsApp gibi uygulamalarda geçerli ek paketlerinin kullanışlı olduğunu, mobil uygulamasinin ortalama olduğunu ve yeterli bir hız sunduğunu söyleyebilirim.
Puanlayacak olursam 10 üzerinden 8-9 arası.

Kendi kullanim tecrübelerime dayanarak en çok memnun kaldığım Vodafone oldu. Bende geceli 1 ay falan oluyor, uzun bir süre de takılırım gibi. Genel Türkiye mobil operatörleri çok kötü. Artık mobilde düzgün bir fiyatlandirma ile sınırsız internetleri görmemiz gerekirken hala 5, 10, 15 GB gibi tarifeler satıyorlar insanları mecbur bırakıyorlar almaya. Çok saçma hizmetler. Kendi dusuncemdir bunu da ekleyeyim.

Son düzenleme:
@AreYouOkey
Hocam FreeZone'de üstelik GB az olanlara Instagram YouTube koymazken, yüksek GB paketlerine koyuyor fiyat daha da katlanıyor burada bir çelişki yok mu?
Evet zaten aşağıda belirttim. İnsanları almaya mecbur ediyorlar. Hiçbir mobil firma ücretini haketmiyor. Ben mevcut durumda en çok beni memnun edeni seçtim. Tam gerçek bir yorum istiyorsan TR mobil firmalarının hiçbiri 5 para etmez. Saçma milleti sömürecek paketler satıyorlar. Hiçbiri ücretinin karşılığı doğru düzgün vermiyor. Dediğim gibi orada kötünün iyisini seçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı