Genç hosting firmasını şikayet ettikten sonra site kapandı

Uyduruk olsun olmasın sonuçta sözleşmeye yazmışlar ve bende bunu kabul ettim. Yoksa avukata kaç kere sordum. Eyer olur deseydi zaten ben dünden mahkemeye vermeye kararlıydım...

Sözleşmeyi hizmet verme garantisi ile imzalatıyorlar yani sen hizmet alamadığın için sözleşmeye kendileri zarar vermiş oluyor. Örneğin banka hesabı açarken de sözleşme imzalıyorsun o zaman banka, hesabınızdaki paranızın hepsini alsın sözleşme var diye şikayet edemeyin böyle saçmalık olur mu sizce?
 
Sözleşmeyi hizmet verme garantisi ile imzalatıyorlar yani sen hizmet alamadığın için sözleşmeye kendileri zarar vermiş oluyor.
Aynen öyle. Ben hukukçu değilim ama bu konu sözleşmede madde var geçmiş olsun denecek bir konu olmamalı. Avukat arkadaşlarıma sorduğumda (tabii ki elimde yeterince bilgi yok o yüzden sağlıksız bir soru) bunun bu şekilde işlemeyeceğini, size hizmet verilirken hizmette problem yaşadığınız için bununla ilgili bir şey söyleminin o maddedeki itibar kaybı olarak değerlendirilmeyeceğini söylediler. Yani hizmetteki sıkıntıyı kanıtlayabildiğiniz sürece bu madde işlemez diye anlıyorum ben. Avukatınızın dava açılamaz, madde var demesi kafaya yatmıyor başka bir avukata danışın derim. Bu kadar kolay peşi bırakılabilecek bir şey gibi değil, süre geçmeden hukuki aksiyon alın bence.
 
Açıkçası bende peşini bırakmak istemiyordum. Hatta birçok dalda ve birçok yönde araştırmalar yaptım. Ancak en son avukata danışıp oda "bir şey çıkmaz" deyince umudu kestim.
 
Dava değil de itibar zedeleyici şeyler yapın.

Üstte birisi yazmış mesela R10'da şikayet etmek gibi.
 

Geri
Yukarı