Genç olmanın bedeli aylık 720 TL

Çamaşır ipini kullan neden bir de ona para vereceksin? Bu gençlik hiçbir şey beğenmiyor, biz zamanında yanarak öbür dünyaya giderdik.
Çamaşır ipine yazık, atla bir arabanın önüne. Öldükten sonra adam, ailene kan parası ödemek zorunda kalsın. Hayırlı evlat böyle yapar 😎.
 
86 Dolar çok bir para değil aslında aylık olarak. Tabii Türk Lirasının değerini herkes bildiği için dolara çevirdiğimiz zaman cidden komik bir bütçe. 86 Doları yurt dışında sadece haftalık harcıyorlardır en kötü.

Diğer gençler dünyayı gezmeyi planlarken bize gelecek kaygısı yaşatan herkesin bir yanması dileğiyle...
 
Videonun tam "Artık internete erişmesi lazım bu adamların" dediği yerde internetim kesildi :d

 
Aylık masrafa değil aylık ne kadar kişi müslüman olduğuna bakacaksın. Ümmet olarak görevimiz bu bizim. İnşallah 75 kıtaya hükmetmiş Osmanlı'nın torunları olarak Dünya tekrardan İslam'ın olacak. Çok yaşasın Mozambik'i yöneten Ümmet lideri. Onu Abdülmekik'in yalnızlığına bırakmayacağz.
 
Aylık masrafa değil aylık ne kadar kişi Müslüman olduğuna bakacaksın. Ümmet olarak görevimiz bu bizim. İnşallah 75 kıtaya hükmetmiş Osmanlı'nın torunları olarak dünya tekrar İslam'ın olacak. Çok yaşasın Mozambik'i yöneten ümmet lideri. Onu Abdülmekik'in yalnızlığına bırakmayacağız.

Yanlışın var hocam. 76 kıta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı