Gençer Gaming güvenilir değil

dellvy

Hectopat
Daha fazla  
Bu firma merdiven altı bir firma, asla güvenilir değil bilindik başka yerlerden ürünü almanızı tavsiye ederim, bana açılmış ürün gönderip(çift bandrol olduğu söylendi bana tek banrollü ürün gönderildi)(RAM)daha önce sahip olduğum RAM'le Dual channel olarak çalışmadığını kendilerine ilettim ürünün CL değeri, markası ve frekans değerleri aynı olmasına rağmen, bana destek olacaklarını söylediler ve fotoğraf istediler ürünün fotoğrafını attığımda ise bunu ürünün açıldığına kanıt olarak kullanıp bakın açmışsınız ürünü dendi ve yardımcı olmadılar.

Yani benden yardımcı olmak isteyip fotoğraf istediler ve yardımcı olmadan iade almıyoruz denip kestirip atıldı, sosyal medyanın gücünün farkında olmayan rezil firma, bana satıcı ürünü açtığım için ürünü geri alamayacaklarını bandrolü olmadığını söylüyor ancak zaten gönderdiği üründe tek bandrol var? Ayrıca internette ürünle ilgili yeterli bir açıklamada yoktu mesela Single channel olduğu ve farklı frekanslarda verdiği CL değeri de yazmıyordu sadece 3000 MHz'de CL16 olarak çalışıyor gönderdikleri ürün kodu ve markası benim ürünümle aynı olmasına rağmen diğer frekanslarda CL değerleri farklı.

Özet: Rezalet merdiven altı PC satıcımsı şey, 100TL daha verin İtopya-Sinerji-gaing gen vsden alın en azından firma sorunla karşılaştığınızda yardımcı olacakmış gibi görünüp sizden fotoğraf-video isteyip yardımcı olmadan bunu aleyhinizde kullanmaz. Bir de pişkin pişkin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip güldüler telefonda.

Kesinlikle hiçbir şey almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu firma merdiven altı bir firma, asla güvenilir değil bilindik başka yerlerden ürünü almanızı tavsiye ederim, bana açılmış ürün gönderip(çift bandrol olduğu söylendi bana tek banrollü ürün gönderildi)(RAM)daha önce sahip olduğum RAM'le Dual channel olarak çalışmadığını kendilerine ilettim ürünün CL değeri, markası ve frekans değerleri aynı olmasına rağmen, bana destek olacaklarını söylediler ve fotoğraf istediler ürünün fotoğrafını attığımda ise bunu ürünün açıldığına kanıt olarak kullanıp bakın açmışsınız ürünü dendi ve yardımcı olmadılar.

Yani benden yardımcı olmak isteyip fotoğraf istediler ve yardımcı olmadan iade almıyoruz denip kestirip atıldı, sosyal medyanın gücünün farkında olmayan rezil firma, bana satıcı ürünü açtığım için ürünü geri alamayacaklarını bandrolü olmadığını söylüyor ancak zaten gönderdiği üründe tek bandrol var? Ayrıca internette ürünle ilgili yeterli bir açıklamada yoktu mesela Single channel olduğu ve farklı frekanslarda verdiği CL değeri de yazmıyordu sadece 3000 MHz'de CL16 olarak çalışıyor gönderdikleri ürün kodu ve markası benim ürünümle aynı olmasına rağmen diğer frekanslarda CL değerleri farklı.

Özet: Rezalet merdiven altı PC satıcımsı şey, 100TL daha verin İtopya-Sinerji-gaing gen vsden alın en azından firma sorunla karşılaştığınızda yardımcı olacakmış gibi görünüp sizden fotoğraf-video isteyip yardımcı olmadan bunu aleyhinizde kullanmaz. Bir de pişkin pişkin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip güldüler telefonda.

Kesinlikle hiçbir şey almayın.

Geçmiş olsun Şikayetvara falan her yere yazın, hem başkaları mağdur olmasın hem de belki mağduriyetinizi giderirler.

Nereden buluyorsunuz böyle yerleri .😂
ya ram alıcağım için aynı olması gerekiyordu ramde çok yeni olmadığı için her yerde yoktu,çok fazla opsiyonum yoktu o yüzden tercih etmek zorunda kaldım da denilebilir.

gerçekten bana yardımcı olmak için fotoğraf isteyip üzgünüz ürün açılmış dendi ve yardımcı olunmadı,resmen kandırdılar şoka girdim hiç beklemiyordum.istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi telefondaki kişi gülerek,forumların gücünün farkında değil heralde,sürekli2-3 ayda bir konu oluşturucam her yerden şikayeti yayınlıycam isimlerini bile değiştirmek zorunda kalıcaklar,kepaze parça satıcımsı şey.itopyada açtığım mouse u bile iade ettim birde hiçbiryer geri almaz vs diyor akıl vermeye kalkıyor benden fotoğraf istediki geri almamak için,yardımcı olma niyetiyle.ve üründe çift bandrol yoktu yani ikinci el ürün gönderdiler.

KİMSE BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMASIN.

son attığım fotoda kendi ramim,ilk defa bu kadar komik bir şeyle karşılaşıyorum,bana muz cumhuriyetinde yaşadığımı hatırlatıyor.

Dosya Ekleri

• afds.png
    afds.png
    340,5 KB · Görüntüleme: 293
  • asdfcasdgtf.png
    asdfcasdgtf.png
    327 KB · Görüntüleme: 234
  • WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.07.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.07.jpeg
    164,5 KB · Görüntüleme: 203
  • WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.10.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.10.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 198
  • WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.10.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.10.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 187
  • WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.11.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.11.jpeg
    293,9 KB · Görüntüleme: 186
  • WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.08.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 13.33.08.jpeg
    206,4 KB · Görüntüleme: 229
Ya RAM alacağım için aynı olması gerekiyordu RAM'de çok yeni olmadığı için her yerde yoktu, çok fazla opsiyonum yoktu o yüzden tercih etmek zorunda kaldım da denilebilir.

Gerçekten bana yardımcı olmak için fotoğraf isteyip üzgünüz ürün açılmış dendi ve yardımcı olunmadı, resmen kandırdılar şoka girdim hiç beklemiyordum. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi telefondaki kişi gülerek, forumların gücünün farkında değil herhalde, sürekli2-3 ayda bir konu oluşturacağım her yerden şikayeti yayınlıycam isimlerini bile değiştirmek zorunda kalacaklar, kepaze parça satıcımsı şey. İtopya'da açtığım fareyi bile iade ettim bir de hiçbir yer geri almaz vs diyor akıl vermeye kalkıyor benden fotoğraf istediki geri almamak için, yardımcı olma niyetiyle. Ve üründe çift bandrol yoktu yani ikinci el ürün gönderdiler.

Kimse buradan alışveriş yapmasın.
O siteye yönlenme şekliniz ürünü bulamadığınız için normaldir.
Formlarda ismi çıktığı an kimse oradan alışveriş yapmaz bende bir yerden bir şey sipariş edecektim burada sitenin karalistede olduğunu gördüğüm için vazgeçtim başka yerlere yönlendim.
Tüketici hakem heyetine başvurmayı deneyin.

Kendi işinizle ilgili bir sıkıntı olduğu için sinirden siteyi ve ismi fazlaca agresif kötülüyorsunuz diye düşünüyorum, size bozuk üslupla konuşulmuş veya haksızlık edilmiş olabilir bunu tabiki dile getirin lafım yok. Fakat merdiven altı firma falan demek, özellikle yorumlarda arkadaşların ismi ile dalga geçmesi hoş olmamış. Mağazalarına gittiğim, daha önce fazla olmasada alışveriş yaptığım, bu forumdada alışveriş yapanların olduğu ve sorun yaşamadığını bildiğim sitedir. İtopya'dan da iadeyle ilgili sıkıntı yaşayan buraya konu açan oldu incehesap tanda başka yerlerdende. O yüzden hakkınızı tabi arayın ama haklıyken haksız konuma düşmeyin derim. Geçmiş olsun.

Kendi işinizle ilgili bir sıkıntı olduğu için sinirden siteyi ve ismi fazlaca agresif kötülüyorsunuz diye düşünüyorum, size bozuk üslupla konuşulmuş veya haksızlık edilmiş olabilir bunu tabii ki dile getirin lafım yok. Fakat merdiven altı firma falan demek, özellikle yorumlarda arkadaşların ismi ile dalga geçmesi hoş olmamış. Mağazalarına gittiğim, daha önce fazla olmasa da alışveriş yaptığım, bu forumdada alışveriş yapanların olduğu ve sorun yaşamadığını bildiğim sitedir. İtopya'dan da iadeyle ilgili sıkıntı yaşayan buraya konu açan oldu İncehesap'tan da başka yerlerdende. O yüzden hakkınızı tabii arayın ama haklıyken haksız konuma düşmeyin derim. Geçmiş olsun.

Bana gülerek istediğiniz yere şikayet edebilirsin demiş olduktan sonra bence kepaze rezil bir firma olduklarını kanıtladılar, düzenli olarak da bu konuyu güncel tutacağım emin olabilirler, müşteriyi kandırıp yardımcı olacak gibi görünüp ikinci el ürün satıp ürünü geri almıyorsa bir firma, daha farklı şeylerde söylenebilir, kepaze bunun en iyi hali.

Pardonda yaşadığım tecrübeyi neden anlatmayacakmışım,sinirliymişim vs? Başkalarınıda kandırsınlar diye mi? Tabii ki de beni kandırıp telefonda bana gülen şahısa ve bu şekilde bir anlayışa sahip kurumumtrak firmamsı yeri kötülüycem hem de her yerde düzenli olarak. İstiyorsanız bir de övseydim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı