Gençer Gaming güvenilir mi?

Luser 2

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
ikinci el ürün gönderip sorunla karşılaştığınızda sizden sorunu çözecekmiş gibi görünüp foto isteyip,bakın ürün açılmış iade almıyoruz şikayet edebilirsiniz diyen,soruna çözüm bulmak yerine kestirip atan,alıcıyı kandırıp tüketici aleyhinde işlem yapan firmamsı şey.

GENÇER GAMİNG GÜVENİLİR DEĞİL.

Ben Gençer Gaming'ten yaklaşık 3 ay önce bir ürün aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra 4 5 oyun oynadıktan sonra bilgisayar kapanıp açıldı ve bir sorunla karşılaşıldı gibi ibareler çıktı. Ve iletişime geçip onlara ekran kartını yolladım. Tabii süreç bu kadar basit olmadı öncelikle sorunu benim bulmam gerektiği söylenildi. Yolladıktan 2 ay geçmesine rağmen ürün bana gelmedi ve defalarca aradım açan ilgilenen olmadı yazdık wpden gene cevap alamadım cevap aldığımda ürünü bana geri yolladılar ama hiçbir işlem bilgisi ne yapıldığına dağir bir bilgi verilmedi. Ürün elime ulaştıktan sonra da gene aynı sorunla karşılaştım. 3 aydır bu sorunla uğraşıyorum ve hâlâ bana çözüm bulamadılar bütün yetkili yerlere şikayet edeceğim. Bu kadar mğşteri memmnuniyetsizliği cidden olmaz. Sakın buradan alışveriş yapmayın gidin 2 3 daha fazla verin İtopya'dan alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı