Gençlerin Hayalinin Oyun Bilgisayarı Almak Olması

Makaleler
11
Nereden nereye? Eskiden, kredi çekip üstüne de birazcık koyup ortalama bir araba alabiliyordun, şimdi bilgisayar alabilmek için bile kredi çekmek gerek. Bilgisayarı aldın, ondan sonra oyunlarına para bulması da var. Nasıl bu kadar kısa sürede ülkeye bu kadar hasar verildi, yapanı takdir ettim gerçekten. Ev değil, araba değil, apartman değil altı üstü bir oyun bilgisayarı alabilmek için bile gençler yıllarca para biriktiriyor, 12 taksitle giriş seviyesi bir PC alabilirsen hak getire. Açıkçası gençler sadece bir oyun bilgisayarı alabilmek için bu kadar uğraşmamalı, gençlerin hayallerini süslememeli. Daha bu gençler ileride evlenecek, araba alacak, iş sahibi olacak, fakat daha nasıl bilgisayar alabilirim diye düşünüyorlar. Sadece karın tokluğuna yaşıyoruz arkadaş. Haline şükret diyecek arkadaşlara şimdiden merhaba diyorum.

xd.jpg

Moralinizi bozmayın. Zira oy veren çoğu kişi artık +65 yaş 😉. Tabii ki yıllarımızı heba ettiler bu yüzden Allah bunların bin türlü cezasını versin. Her ne olursa olsun benim umudum iyice artmaya başladı. Bence bundan sonra daha güzel günler göreceğiz.
Yav kardeşim şimdi senin elektriğin var suyun var, arada bir kesilse de önemli değil, geldiğine şükret! Afrika'da bulamıyorlar bunları!
Bunu da bir zahmet Afrika'dakiler düşünsün.

Moralinizi bozmayın. Zira oy veren çoğu kişi artık +65 yaş 😉. Tabii ki yıllarımızı heba ettiler bu yüzden Allah bunların bin türlü cezasını versin.Her ne olursa olsun benim umudum iyice artmaya başladı. Bence bundan sonra daha güzel günler göreceğiz.
24 Haziran 2018, 19 muydu bilmiyorum ama umutlarımı çok güzel boşa çıkarmıştı birisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı