Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden?

Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden


  • Oy verenlerin toplamı
    145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'nin ekonomisi ve eğitim sistemi çok kötü. Bunu diğer ülkeler okulları kapatıp yalnızca Türkiye'nin açtığından bile anlayabilirsiniz. :(
 
Ülkeden gitceğinize düzeltmek için çaba gösterin. Öyle gitcem hüü demekle olmuyor her şey. Ha gidecem derseniz, kapı orada. Ne kahramanlar ne insanlar gördü bu vatan. Siz gidersiniz başkası gelir.
Elimizden bir şey gelmiyor ki. Ülkedeki zihniyet değişmesi lazım ki bir şeyleri düzeltme çabamız işe yarasın.
 
İnsanlar, adalet, özgürlük, rahatlık, refah, şehir yapılanması, mimarileri, sokak ve caddelerin güzelliği gibi nedenler. Yani en basitinden yolda bisiklet binmek bile bana dert oluyor. Sanmıyorum Avrupa'da veya Uzak Doğu'da böyle olduğunu.

Yolun ortasında hayvan gibi çukurdan geçmek zorunda kalıyoruz her mesai bitişinde, mâlum araç hasar alıyor. 1 Aydır da böyle, hala böyle devam ediyor düzeltmiyorlar da. Tek dert bu mu? Bu dediğim şey diğerlerinin yanında %0.1'i ama yine de dile getiriyorum.
 
Ülkeden gideceğinize düzeltmek için çaba gösterin. Öyle gideceğim hüü demekle olmuyor her şey. Ha gideceğim derseniz, kapı orada. Ne kahramanlar ne insanlar gördü bu vatan. Siz gidersiniz başkası gelir.
Neyin çabası? Çaba gösterenler şu an işsiz dolaşıyor. Yeterli imkanlar yok. 20 senedir böyle bu ülke ve hala düzelmedi. Adalet desen yok. Neresi düzelir bu ülkenin?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı