Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden?

Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden


  • Oy verenlerin toplamı
    145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışıp iyi bir dereceyle yurt dışına çıkıp kendimimi kurtarıyım yoksa bu devlet büyükleri tarafından milletin sömürüldüğü yerde bendemi sömürüleyim, ülkeyi seviyorum, devleti değil.
O zaman işe başka birine oy kullanarak başla!
 
Nası sanmıyorlar arkadaşım! Atatürk naptı? Yoktan kurmadı mı bu ülkeyi? Niye biz yapamıyoruz? Atatürkden ne eksiğim var benim, senin? O da insan, bizde.
O zamanlar savaşılan kişiler yabancılardı. Şu an savaşı kendi içimizdekilerle veriyoruz.
 
Özgürlük, adalet, eğitim, ekonomi, alım gücü bulunamadı.

Fahiş vergiler, işsizlik, hayat pahalılığı, torpil, yandaşlık mı demek istediniz ?
 
Ekonomi umrumda değil insanların birazcık saygı ve ahlakı olsa, insana biraz değer verilse bu ülkede kalmaya can atarım.
 
O zaman işe başka birine oy kullanarak başla!

Zaten çıkamazsam oy kullanacağım ama yine oy çalma vb. durumlar oluşçak, değişen bir şey olmayacak, ülkede halkın sağlığını düşünen toplasan 1-2 tane milletvekili var onlarda yanlış partide, örnek olarak Mansur Yavaş'ı verebilirim.
 
Cahillik var, saygısızlık var,

Hologram ayakkabıya sahibim, çok sevdiğim için parası neyse basıp aldım. Uzaktan LGBT olarak gözüküyor şahsen ama bu ayakkabıya i*ne ayakkabısı diyen fosil cahiller mevcut bu ülkede ve bu durum ayrı bir sinirimi bozuyor. Daha geçen iş yerinde birisi ayakkabıyı sevmediğini falan söyledi. :)

Çevremden bu tür tepki alacağımı biliyorum, biliyorum da. Ulan evini geçindirdiğin kadar para saymışım sana ne oluyor hıyar herif. :) Tartışsan ayrı dert tartışmasan ayrı.
 
Tek bir nedeni yok. Gitmek istemelerinin sebebi genelde eğitim sistemi, ekonomi, vergi, yaşam standartları ve gitmek istemekte çok haklılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı