Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden?

Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden


  • Oy verenlerin toplamı
    145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Lezize ya Allah aşkına gece gece ne içtin?

Ülkenin durumu kötü anla şunu artık. Türkiye'yi ayakta tutan tek şey vergiler. Vergilerden yıllık 700 milyar TL kazanıyor devlet. Neredeyse 100 milyar dolar kazanıyorlar. İhracatımız zaten 160 milyar dolar. Vergi düşürseler veya almasalar. Ülke 1 sene içinde iflas edecek.

Doğrusun arkadaşım. Vallahi doğrusun. Çok istiyorsan değiştir şu hükümeti.
Her gece dua et olur mu? Sadece bu ülkeden değil, siz ve sizin gibilerden de kurtulmak istiyorum.

Vallahi ediyorum gidin de Vatan sevgisi, bir şeyler için çabalayan gardaşlarımla olayım inşallah.
 
Ülkeden gitceğinize düzeltmek için çaba gösterin. Öyle gitcem hüü demekle olmuyor her şey. Ha gidecem derseniz, kapı orada. Ne kahramanlar ne insanlar gördü bu vatan. Siz gidersiniz başkası gelir.
Hocam yazdıklarınız çok saçma zaten insanlar artık bu ülkede köle gibi çalışıp çok küçük bir umutla iyi bir yere getirmek için hayatını harcamaktansa, ailesi ve kendisinin rahat ve mutlu bir hayat yaşamasını istiyor insanlara böyle yaklaşmanız gerçekten saçma.
 
Kahramanlar görmüş vatan falan filan, boş hikaye bunlar. Türk halkının geneli cahildir. Halklar hak ettiği şekilde yönetilir.
 
Evet öyle.

Sizler gibi 15 yaşında ergenler gibi bir PS5 için ağlamıyorum.

Her şeyin zamanı gelecek.

Umarım tez vakitte Almanya'ya uçarsın.
Merak etme canla başla çalışıyoruz yurt dışı için

Siz burda ''Şükret yeğenim şükret, Allah'a çok şükür bir Somali değiliz'' diyip 18+ saat çalışıp 2500 tl alırken biz cidden gençleri önemseyen bir ülkede yaşıyor olacağız.

Sadece sabır...
 
@Lezize merak etme o seçimler geldiğinde. Kaybettiğinizde hepinizi kökten Suriye ve Arabistan'a bilet alacağız göndercez. Türkiye'de akıllı insanları bırakcaz sadece o zaman Türkiye düzelcek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı