Genel kullanım için 5000TL monitör önerisi

Bütçe
5000

Leonteus

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung LC24RG50FZRXUF
2. monitörüm bozuldu. Normalde Samsung LC24RG50FZRXUF kullanıyorum ama çok memnun değilim. O yüzden Samsung'u 2. ekran yapıp yeni bir monitör almak istiyorum. Her türlü oyunu oynuyorum, özellikle bir FPS ya da film ve video editi için olmasına gerek yok, genel kullanım için olursa çok sevinirim. Sadece ghostingden çok çektim, kronik sorunu olmasın yeter. 24' 1080p.

Bilgisayar;
  • AMD Ryzen 5600
  • PNY NVIDIA RTX 3060
  • MSI A520M-A Pro
  • 16 GB 3666 RAM
  • M.2 SSD
  • 650W BRONZ PSU

Renk gamı söz konusu olduğunda, VA paneller, açık ara en iyisi.

Üstelik senin kullanım şekline de en uygun panel VA panel.
Evet haklısın ama kötü VA panel kullanıldığımda önlenemez bir ghosting oluyor.
Sana yazdıktan sonra biraz baktım bir kaç 27' olanlarda ghosting şikayeti var ama bu modelde birisi bişey paylaşmamış o yüzden. Önerini kaydettim. Teşekkürler

AOC 27G2SPU/BK Monitör bir çok öneride bu monitörü görüyorum 27' tercihim değil ama 1000tl bile fark yok tüm özellikler aynı 27' cazipte geliyor.

Evet haklısın ama kötü VA panel kullanıldığımda önlenemez bir ghosting oluyor.
Sana yazdıktan sonra biraz baktım birkaç 27' olanlarda ghosting şikayeti var ama bu modelde birisi bir şey paylaşmamış o yüzden. Önerini kaydettim. Teşekkürler.

AOC 27G2SPU/BK Monitör birçok öneride bu monitörü görüyorum 27' tercihim değil ama 1000TL bile fark yok tüm özellikler aynı 27' cazipte geliyor.

O model alınabilir ama ben olsam HP25i alırdım ayrıca TUF serisi monitörlerden uzak durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı