Genel kullanım için tablet önerisi

Ekran koruyucu almadım kılıf kendisi ile birlikte geliyor.
İlk zamanlarda kılıf geliyordu diye biliyorum artık gelmiyor. Alırsam artık internetten bakarım.

Hepsiburada da premiuma 500 lira daha indirim var :) Peşin fiyatına 3 taksit.

Screenshot_4.png
Screenshot_5.png

Son düzenleme:
X9 mu satın aldınız?
Biraz önce aldım. Amazondan yurtdışından kılıf yine Amazondan ekran koruyucu aldım ama ekran koruyucudan tam emin değilim takması da zor olsa gerek olmadı bir telefoncuya yaptırmayı düşünüyorum.

Daha önce de epey araştırmıştım. Multimedya için daha fazlasına gerek yok gibi görünüyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Multimedya için gayet yeterli gibi gözüküyor herkes olumlu yorum yapıyor çünkü. Ben de güncel bir cihaz arıyorum multimedya odaklı kullanacağım. X9A ya gözüm takıldı.

Arkadaşın dediği gibi Samsung öneririm Samsung varken Honor gereksiz cidden.

Asıl Honor varken Samsung gereksiz. Vatana gidip A9 ve A9 Plus'a bakarsan ne kadar kastığını kendi gözlerinle görürsün. Gerçekten leş gibi tabletler. Onların yanında Honor arşa çıkıyor. Yazılımı donanımına göre ağır olan bir cihaz almak akıl karı değil.

A9 Plus sadece anasayfa da kasılıyor. Yani uygulamaların bulunduğu sayfada. Sayfayı sağ sol yaparken takıldığını hissediyorsun. Başka herhangi bir problemi yok. A9 Plus ev kullanıcısını üzmez.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Multimedya için gayet yeterli gibi gözüküyor herkes olumlu yorum yapıyor çünkü. Ben de güncel bir cihaz arıyorum multimedya odaklı kullanacağım. X9A ya gözüm takıldı.
Açıkçası onu da düşündüm ama ona 8400 TL vereceksem biraz daha verip poco pad veya aynı olan redmi pad alırım daha iyi diye düşündüm. Çünkü işlemci olarak çok daha iyi gibi görünüyor.

Yoksa X9A güzel gözüküyor. 8/256 olması, kalemi olması, batarya daha iyi, hızlı şarjı daha iyi, çözünürlük daha iyi. Yani bakınca aradaki farka değer gibi görünüyordu. Ama işte aynı işlemciyi kullanıyor. Bir tık daha ver şunu al diye diye fiyat yükseliyordu.

Zaten oyunlarla işim yok nadir belki basit oyunları öylesine oynarım. Multimedya için yetecekse neden daha fazla vereyim diye düşündüm. Kullanmaya başladım güzel ama yeni kullanımda hemen anlamak zor olur herhalde.

En kötü ihtimal biraz sıkıntı yaşarsam multimedya olarak ailem kullansın diye onlara veririm.

Bir de tablet 1 senedir aynı fiyat enflasyonla savaşmış resmen :)

@Batina Senden bir şey isteyebilir miyim? Tabletin altına Geri ve Home tuşları koyabileceğin bir ayar var mı? Bakıp söyler misin bana.
Bakayım diyecektim internetten baktım buldum hemen. Denedim oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı