Genel olarak çok beğenilen ama sizin beğenmediğiniz oyunlar

Bu arada Apex gelmiş geçmiş en iyi Battle Royale oyunudur.
Squad veya Escape From Tarkov oynadınız mı?

Apex bence çok güzel bir oyun ama eşleştirme sistemi b** gibi. Karşıma sadece 1 karakteri ile 25.000 kere düşman oyuncu öldürmüş rakipler geliyor ama benim bırakın tek karakteri bütün karakterlerimin toplamında 100 öldürme filan anca vardır. Oyun sizi tahta liginde başlatıp karşınıza şampiyonları veriyor resmen.
 
Outlast ve Layers of Fear.

Genel olarak jump-scare oranını tutturamayan, oyunu jump-scare ile dolduran korku oyunlarını sevmiyorum, gerilim veya psikolojik korku daha güzel geliyor bana.
 
Roblox, misafir çocuğu ağlayarak zorla indirtti ondan sonra bana oynattı. Yaklaşık 1 dakika oynadım. Chatte 11 yaşında çocukların 18 y aş ın da yım lan diyerek küfür edişini izledim. Neden boşluk bırakarak yazıyorlar o apayrı bir mesele sanırım.
 
League Of Legends kesinlikle, Witcher 3 de var.

Roblox, misafir çocuğu ağlayarak zorla indirtti ondan sonra bana oynattı. Yaklaşık 1 dakika oynadım. Chatte 11 yaşında çocukların 18 y aş ın da yım lan diyerek küfür edişini izledim. Neden boşluk bırakarak yazıyorlar o apayrı bir mesele sanırım.
Birleşik yazınca Türkçe çoğu şeyi normal olsa da sansürlüyor.
 
RDR 2 gerçekçi bir oyun olduğu için sevmedim. Ben daha çok Death Stranding, The Witcher, AC Odyssey, Detroit Become Human, SatisFactory gibi içerisinde gerçek üstü olaylar veya günümüzde henüz yok ama gelecekte olabilecek öğeler içeren oyunları daha çok seviyorum. Arkadaşlarım ise RDR 2, Call of Duty, CS:GO, Battlefield, PUBG filan gibi gerçekçi oyunları seviyor.
2 Yıl 1 ay 21 gün sonra tekrar yazıyorum. Bu süre zarfında RDR 2'ye bir şans daha vermiştim ve bağlandıktan sonra gerçekten oyun aktı ve aşırı beğenerek bitirdim. Gerçekten bir başka oyunmuş. Bu arada profil resmim RDR 2'den çektiğim bir görselden. Oyunu 2 yıl önce beğenmeyip şimdi profil resmim olması baya ironik olmuş. :D

Bunun haricinde arkadaşımın uzun çabaları sonrası COD oyunlarına da şans verdim. COD MW1 Remastered, COD MW2 Remastered, COD MW 3, COD Black Ops 1, COD Black Ops 2, COD WW2 oyunlarını da bitirdim. Aralarında en sevdiklerim ise COD WW2, COD Black Ops 1 ve COD MW 2 Remastered.

Battlefield 1 ve 5'i de bitirdim. O kadar ahım şahım olmasa da yine aşırı iyi gözüken ama ortalama bir hikayeye sahip oyunlardı. Gerçi gerçek tarihi olaylardan baz alınarak yapıldılar ama daha iyi sunulabilirdi gibi geliyor. Özellikle BF 5'in her bölümünün kendi içinde farklı bir mini açık dünyası olması hoşuma gitmişti.

CS:GO ve PUBG için ise bu iki yıllık süreç içerisinde ikisini de 20 şer saat anca oynamıştırım o da tüm arkadaşlar ile toplanıp bir şeyler yapmak için. Hala gerçekçi online FPS oyunları ilgimi çekmiyor gibi fakat şu sıralar arkadaşlar ile Ready or Not oynuyoruz. Birkaç seferden sonra bir tık sıkıyor ama en azından katlanabiliyorum. :D Bundan iki yıl önce olsa hayatta oynamayacağım bir oyun.

Kısaca sevmediğim oyunların hepsini bu iki yıl içinde bitirmişim. :D Bazılarını baya beğendim bazıları ise ortalama bir oyun deneyimi bıraktı. Bu iki yıl içerisinde arkadaşlarım beni gerçekten yozlaştırmış. :D

Son olarak ise son üç yıl içerisinde(Covid döneminde başlamıştım.) ilk defa oynayıp bitirdiğim veya tekrar oynayıp bitirdiğim oyunların bir listesini ek olarak paylaşıyorum. Eğer oyun arayışında olanlar varsa listeden oynamadıkları bulunuyorsa seçip oynayabilirler. Hepsi kendi çapında güzel oyunlardır.

Bitirdiğim oyunlar.png
 
RE 3 Remake ve Battlefield 3
 

Geri
Yukarı