Genellikle 25+ yaş kişilerin oynadığı Online oyun tavsiyesi

331494

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
334
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar önce (2007-2008 yılları) Seafight oynardım. Aslında oyunu pek sevmezdim ama çok güzel bir filomuz (klan) vardı. Team Speak üzerinden görüşürdük, Olgun kişilerin olduğu, herkesin birbirine saygı duyduğu, eğlencenin, şakaların gırla döndüğü bir yerdi. Oyun ve arkadaşlık bir arada oldu mu çok keyifli oluyor. Genellikle akşam 8'den sabah 6'ya kadar bilgisayar başında olabiliyorum. Orta-Üst segment bir bilgisayarım var. Önerebileceğiniz Online oyunlar var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Sea of Thieves'de yirmi beşi bilmem ama en az yirmisi yirmi ikisi falan olan bir sürü kişi gördüm emin değilim. Ayrıca aşırı zevkli. Kanser tipler falan yok.
 
LoL - Metin 2.

Minecraft'ın Online sunucularını deneyin ama TR sunucularında çok 12-13 yaş çocuk ver Ben'de 13'üm ama normal oynuyorum sadece "31 sj Napim" tipleri çok fazla.

D-dostum LoL kadar kanser oyun yok. Karışmak gibi olmasın ama kitle çoğunlukla 10-16 yaş (genelleme yaptım, on altıdan büyüklerde var tabii ki). Karşıyı besleye besleye oyundan bezdiriyorlar. Ama tabii ki güzel bir takım bulursan 5 kişilik oynayabilirsin. Tüm sohbeti kapatmayı unutma.
 

Geri
Yukarı