General Mobile 4G Dual ekran kendi kendine basıyor

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selam.
Elimde General Mobile 4G Dual var.
Ve cihaz çok ısındığında ekran kendi kendine sağ taraftan basıyor ve a kısmı zor basıyor ama ısındığında ısınmadığında çok olmuyor genelde ekranda mı sıkıntı yoksa yazılımsal olarak sorun mu var? Fakat kilit ekranına kapayıp açınca düzeliyor Google'dan bakındığım kadarıyla çoğu kişide'e bu şikayet var ben bu durumu nasıl düzeltebilirim? Yazılımsal mı? Yoksa ekrandan mı olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı telefondan arkadaşımda vardı, ucuz olduğu kadar eski bir telefon da. Sorununun çözümü olduğunu sanmıyorum, şirketin şu an da ne durumda cihaz ürettiğini bilmiyorum ama tek bildiğim ürünlerinde her zaman bir arıza veya saçmalık oluyor. Annemin eski General Mobile’ı yamuktu ve üstüne üstlük o telefonun yeni modelleride yamuk olarak çıkmış, yani ne kadar taraflı yaklaşım veya eziklemekten uzak da durmaya çalışsam ürünleri biraz kalitesiz. iPhone, Samsung da desen sorun yok yardımcı olunur ama, dediğim gibi bunun çözümü yoktur muhtemelen, telefonunu değiştirmeni öneririm.

Aynı telefondan arkadaşımda vardı, ucuz olduğu kadar eski bir telefon da. Sorununun çözümü olduğunu sanmıyorum, şirketin şu an da ne durumda cihaz ürettiğini bilmiyorum ama tek bildiğim ürünlerinde her zaman bir arıza veya saçmalık oluyor. Annemin eski General Mobile'ı yamuktu ve üstüne üstlük o telefonun yeni modelleride yamuk olarak çıkmış, yani ne kadar taraflı yaklaşım veya eziklemekten uzak da durmaya çalışsam ürünleri biraz kalitesiz. iPhone, Samsung da desen sorun yok yardımcı olunur ama, dediğim gibi bunun çözümü yoktur muhtemelen, telefonunu değiştirmeni öneririm.

Peki ya ileride dokunmatik bozulabilir mi?

Telefonun kronik sorunu gibi bir şey , ekranı kapatıp üzerime güzelce siliyorum sorun bir nebze çözülüyor. Ekranda kırık vs var mı?

Telefonun kronik sorunu gibi bir şey, ekranı kapatıp üzerime güzelce siliyorum sorun bir nebze çözülüyor. Ekranda kırık vs var mı?

Bırakın kırığı çizik dahi yok bende telefonu kilit tuşuyla kapayıp açınca düzeliyor ama komple değil normal şifre ekranı.

Peki ya ileride dokunmatik bozulabilir mi?
Telefonun ne durumda bilmiyorum yaşadığın sorundan dolayı ileride de bir arızaya sebebiyet verebilir. Günümüzdeki telefonlara bile en iyi yedekleme sistemleri koyuyorlar örneğin: Apple çıkardığı yazılımların beta sürümlerini indirmeyi önermiyor veri kaybı olabilir diyor. Senin ki donanımsal bir arıza olduğundan dolayı içindekileri yedeklemeni öneririm ileride bir sorun yaşarsan; veri kaybettim diye değil, “telefonlar çok pahalı ya” diyerek üzül bence.

Telefonun ne durumda bilmiyorum yaşadığın sorundan dolayı ileride de bir arızaya sebebiyet verebilir. Günümüzdeki telefonlara bile en iyi yedekleme sistemleri koyuyorlar örneğin: Apple çıkardığı yazılımların beta sürümlerini indirmeyi önermiyor veri kaybı olabilir diyor. Senin ki donanımsal bir arıza olduğundan dolayı içindekileri yedeklemeni öneririm ileride bir sorun yaşarsan; veri kaybettim diye değil, “telefonlar çok pahalı ya” diyerek üzül bence.

Telefonum gayet iyi duruma kırık yok çizik hele hiç yok sadece bu sorun var bu dokunmatik ileri zamanlarda kendi kendine bozulur mu?

Telefonun kronik sorunu gibi bir şey , ekranı kapatıp üzerime güzelce siliyorum sorun bir nebze çözülüyor. Ekranda kırık vs var mı?
General Mobile’ın her telefonunda bir kronik sorunu oluyor. Anlamıyorum abi düzgün telefon üretmek bu kadar mı zor mühendisler eğim hesaplayamıyor mu? Telefon bildiğin yamuktu ve bu seri üretimde de aynı hep yamuk üretmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı